Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Francesco70

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alba Volán 19 három védő és egy center légióst keres a jövő évi feladatokra. Egyelőre a probléma felét megoldották, leigazolták a svéd válogatottban is megfordult Oscar Ackerströmöt és a finn Juha Alent. Andreas Byström azonban távozott, így eldőlt, hogy az előző évi…..
Francesco70 2009.08.05 16:02:37
@ekanai: köszi az infót, nem tudtam... :(
de annak azért örülök hogy nem csalt a szemem :)
A Hannover Scorpions kapusa lesz Szuper Levente. A válogatott hokis sajtótájékoztatón ismertette szerződésének hátterét. Új csapata a német profibajnokságban, a DEL-ben a második helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszás elődöntőjében elbukott a DEG Metro Starsszal szemben.…..
Az új pontszámítási rendszer miatt blogunk fórumain is többen aggódni kezdtek, hogy esetleg csökkenhet az osztrák liga színvonala az új idényben. Az eddigi átigazolási hírek alapján a félelmek alaptalanok. Körkép az Erste Bank Eishockey Liga aktualitásairól. Mint…..
Pat Cortina szerződése a magyar válogatott A csoportos szereplésének végeztével lejárt. A szakvezető szerda este hazánkba érkezett, csütörtökön a szövetség elnöksége előtt beszámolót és értékelést tart az elmúlt év eseményeiről. Este a válogatott évzáró bankettjén…..
Francesco70 2009.05.21 15:58:36
@szorgalmas: azt azért vegyük észre, hogy pl a felkészülési mérkőzések közül is csak azon védett amelyiken Cortina nem volt a helyszínen,mivel Münchenben tartózkodott...ennél jobban aligha lehet valakit lealázni... persze védjél csak ha nem vagyok itt, mert úgysem érdekel a teljesítményed.. ez nem méltó hozzá, naggyyon gáz, kilóg az a bizonyos lóláb, de nagyon. Amúgy egyetértek, az edző dönt mese nincs. De attól a tények még tények maradnak.
Francesco70 2009.05.21 16:16:31
@szorgalmas: megalázni senkitsem kell, Beczét sem!
kint voltál a Kac elleni meccsen amikor megfogta az összes Kac büntetőt? mindenki Őt éltette. Egész évben a farmban szolgál kítűnően! ilyen elbánást Ő sem és más sem érdemel, maradjunk ennyiben... úgy összegezném hogy a Budai-saga egész egyszerűen méltatlan Cortinához... :(
Szakmailag nagyon ok, tisztelem érte!!! de ez nem szakmai hiba hanem egészen más...
Énekes Lajos, az Alba Volán edzője változásokról számolt be a pénteki Vienna Capitals elleni EBEL-mérkőzés előtt. A sorösszetételeket megkeverték a szakvezetők, a játékosok valamelyest kipihenték magukat, a hibákon javítani próbáltak."Habár a héten Szuper Levente lázas…..