Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bud

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A söprögető félcápa 2010.04.08 09:25:59
  Négy ajtó, öt méter, hat henger. Vettem egy öreg luxusautót, és nem bántam meg. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
A PriceWaterhouseCoopers meghívójában a következő állt:Tisztelt Szerkesztő, Újságíró!Ezúton szeretném tisztelettel meghívni Önt a "Autópiac - ahogy a kereskedők látják" címet viselő sajtótájékoztatóra.A rendezvényen a hazai autókereskedők körében végzett…..
bud 2009.04.01 20:59:24
@bopat: igen, ez igaz elméleti síkon. Láttál már egyébként ilyen embert? Sajnos a Skynet még nem ébredt öntudatára és a munkahelyeken emberek dolgoznak nem pedig cyborgok.
Azért ez a vevőkényeztetés se olyan egyszerű, mint gondolod. Ha túlzásba viszed az ugyanolyan hiba mintha gyökér vagy. Elég régóta csinálom, nyugodtan elhiheted...
bud 2009.04.01 21:10:44
@scsaba1: ne értsd félre amit írtam, persze hogy a vevőkből élünk, persze hogy ultra-udvariasnak kell lennünk, de valakinek az értékesítők pártját is fogni kell, nem:)
Nem egyszerű szakma ez gyerekek...
bud 2009.04.02 09:12:53
@Bambano: nem érzem magam kivételesnek. A helyzet most egyformán mindenkinek rossz. Vevőnek, eladónak egyaránt. Bár sztem ha rezeg a léc, nem az új autó vásárlás lesz a legfőbb gondod...

A fenti véleményekre reagálva, azért azt ti is tudjátok, hogy kereskedő és kereskedő közt is van különbség. Én az eddigi 15 értékesítői évem alatt hála Istennek 99%-ban meg tudtam találni a közös hangot az ügyfelekkel. Bár az igazság az, hogy azért némelyikkel nem nagyon lehetett, de aki értékesít, az tudja hogy az az 1% bizony létezik...
A nem köszönő, magas lovon ülő, pökhendi értékesítők pedig vesszenek!!!

Az Insignia bejött. Tetszik vagy sem, de bejött. Mark Adams és fiai kitűnő munkát végeztek. Ideát, Európában. Tetszett nekünk, tetszett a briteknek, sőt (és ezt a pontot jegyezzék meg) tetszett az amerikaiaknak. Az edmunds.com rajongott érte („Mind a beltér, mind a külső…..