Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuli Juli

6 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve a Boden tavon ringatóztunk, mikor a társaság egyik tagjának megcsippent a laptopja. Elé ült, és elkezdett pötyögni. Kérdeztük tőle, hogy szabadsága alatt miért keccsöl? Nem értette. Valami multi... igen, nemzetközi cégnél nyomta, ahol az volt a módi, hogy nem bíbelődtek szabadsággal. Ha meló…..
Amikor kidobták a falusi CSOK listát, azonnal rákerestem Zebegényre. Na nem azért, mert ki szeretnénk költözni  - egyszerűen kíváncsi voltam. Naná, hogy ez a kis 1279 fős falu hiányzott nyuszika listájáról. Miért is lett volna rajta? Gyönyörű, Vác és Budapest könnyen, vonattal megközelíthető,…..
sose voltam nagy comic rajongó, de ezekért a munkákért odavagyok, szívemet elrabolta  a kedves alkotó. Dönteni nehéz, hogy melyik a legkedvesebb, hiszen tetszik a nyulas, a szellemes, a mézeskalácsos, a kívánságos, no meg a vöröskeresztes...szóval egyszerűbb azt mondani,…..
Eddig is tudtuk, hogy nyulak,- főleg a fehérbundájú, kékszemű példányok, az állatvilág egyik legkártékonyabb, és legbosszúállóbb faja. Na de már félelmetesek is?!..
korcsmacska Recept 2009.06.08 10:00:00
Nyuli Juli és Gömbpanda pajtásaim hétvégén csokihabot (mousse au chocolat) készítettek, én (Csillámló Póniló) nem voltam jelen, mivel éppen egy álomban kellett szerepelnem. ..
Nyuli Juli 2009.06.22 13:24:14
Red Rabbit from Egmont Mayer on Vimeo.Bobek úgy nő, mitha pumpálnák...szóval ez a animáció elrettentő számunkra, hogy mi  történik akkor, ha a dögünk túl sok mazsit eszik. ..
.....itt meg Tiny René pónija vagy, akit a mozgássérült kisfiú örökbefogadott? Ez Nyuli Juli kedvenc devinartos alkotójának új illusztrátori projektje, amelynek főszereplője Tiny René, a mozgássérült kisfiú, aki hű társának az unikornisnak mindig vmi érdekeset…..
Ha azt hiszed, hogy neked van a legrosszabb dolgod a világon,Ha azt hiszed, hogy neked van a legszarabb melód,Ha ismeretleneknek a buszon is csak picsogsz,akkor megnézed ezt a videót és te is megtérsz:Better!én is rohanok szakdogát pötyögni:)..
Bobek nyuszi, kedves nyuszi a szívünknek aki épp egy karalábé levéllel küzd: bobek nyuszi doboktató videója Ő pedig az apukája, Csacsicsabi aki nem mellesleg 2008 karácsonyi cukija. Csacsicsabi mosakszik..
karma kamra ott ülök bent 2009.03.01 16:19:32
ott ülök bentott ülök bent türelmes szemedbenkihajtott fémvázas kempingszékembenonnan nézem kezemben egy üvegsörrelamint küzdesz a kimondhatatlannalszemben veled áll egy hozzám nagyon hasonlótörött szárnyú csalogány, épp arra a válaszra várami olyan nehezen gördül ki a…..
karma kamra akkor ugráljunk 2009.02.11 23:25:00
akkor ugráljunk éjbe mártottkis csillogásmint rétre leszálltlepkemadárnézd most muszájfénye nem ártmérhető a távolságsárga virág, búza viráginnen…..
Nyuli Juli 2009.02.12 12:49:37
Kicsit le vagyunk lombozva, mert azt reméltük, kreatívabb pályázatokkal találkozunk majd, amikor klassz nyereményekért meghirdettük idei karácsonyi pályázatunkat. Ebben az évben kizárólag olyan pályamunkák érkeztek, amelyekben egy mikulás sapka és/vagy renszarvas agancs kap…..
korcsmacska Sia-Soon We'll Be Found 2008.12.17 21:14:00
Gyönyörű dal és hozzá zseniális video.Soon We'll Be Found(Dórinak ajánlva)..