Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heves.jeges

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar internetet órák óta lázban tartó fotó képvicces megoldásával fostosrecska ajándékozta meg az emberiség rosszindulatú, lelki szegény részét. Örüljetek, férgek! Ja, a megoldás persze Orbán Viktor nem PCUpdate1: heves.jeges alternatív megfejtése:…..
Emlékszik még valaki C.C.Catch-re? Neeeem? Négy méter átmérőjű haj, fekete top, bőrdzseki, és olyan eurodiszkó, hogy Dieter Bohlennek is könnybe lábadna a szeme? I Can Loose My Heart Tonight? Na ugye hogy megvan. Sokszoros húbazmeg-díjas, visszatérő ápoltunk, Zsolt azon…..
Egy sértődött szóviccelő rosszabb mint egy Ebolával fertőzött, sarokba szorított, kölykeit vdő sebesült bengális emberevő anyatigris. Nem hiszik? Itt az élő példa, Balázs, aki berágott ránk, mert nem tettük ki egy képét. És továbbra sem tesszük ki, hahaha, terroristákkal…..
Texas Bill megtalálta az utat, ahol a magyarok újra az információtechnológia élmezőnyébe ugorhatnak, ahol Neumann János óta sajnos sikerült egy pici lemaradást összeszednünk.Az Intel új fejlesztéseiről olvasgattam, amikor eszembe jutott, hogy a magyar asszonyok milyen módon…..
Még mindig enyhén remegő kézzel nézem ezt a híresemberfejű rettenetet, ami igen erős inger (könyvelés) hatására szakadt ki Tamásból. Egyszerű, mellbevágó, iszonyatos, bravó! Ma fél napig a tankonyha raktárkészletéhez kellett számlákat rendszereznem. Az egyik tételről ez…..
heves.jeges 2009.06.17 10:39:48
C/324 a koleszos "humornak" nem a legalját, hanem egy távoli, a Fostalicskán túli galaxisban létező formáját hozta elénk. Fura, hogy ezt az iszonyatot az Álomcsapat gyönyörű játéka hozta ki belőle, de mindannyian tudjuk, mik zajlanak a kollégiumok falai között. A…..
Gregorio leveléből hetekre előre feltölthettük volna a blogot, ne nem tettük, mert a lelkünk legmélyéig sötétfekete ősgonoszok vagyunk, és a szadizmus eddig sosem megtapasztalt bugyraiba alászállva egyszerre adjuk be a többszörös halálos dózist. De előbb hősünk szívhez…..
heves.jeges 2009.05.12 08:53:03
"A szemét briteknek szőnyegbombázás járna ezért, a csatolt gusztustalanságot (Bread Pitt, Tuna Thurman és tsai) egy brit reklámügynökség követte el, és tudomásom van (kép nélkül) egy Cake Winsletről is. Még gondolkodom rajta, hogy visszavágjak-e a rohadtaknak egy Konta…..
Egy pikánsabb van a szóviccszüzesség elvesztésénél: ha egy haverunk veszi el, nagy nyilvánosság előtt. Na, ezt műveli alant középpályánk ásza, Té Rolandinho: Sziasztok, ha egy szóvicces találkozik egy másik szóvicceket gyártó emberrel, azt hiszem nyugodt szívvel…..
heves.jeges 2009.04.11 10:14:43
  Még a tél vége fölött érzett örömemet is képes volt elrontani az örökmozgó Té Rolandinho ezzel a képpel és a hozzá tartozó levéllel. Kegyetlen alkotása némi késleltetéssel lép működésbe, hirtelen lüktető fájdalmat okoz, majd jön az akkor már megváltónak…..
heves.jeges 2009.04.01 09:24:03
@Lyndon: Való igaz, de akkor már inkább kerti kisgép vagy valami ilyesmi:)
Nem találok se szavakat, se levegőt hozzájuk, a blog veteránjainak legkreatívabb középpályása. Té Rolandinho újra megkeverte a védelmünket, aztán 10 méterről bebombázta a kisagyba. A penetráns képvicc megoldása mi más lenne, mint Az Ezüst-tó kincse…..
Ukrajna híres arról, mennyit cívódnak a politikusai. Ez a korszak mostanáig tartott, mert ezentúl sírni fognak egymás vállán. Hogy mi miatt? Nem mi, hanem ki, és persze Bandyról van szó, az ijesztő tempóban alkotó NBSZ-olvasóról. Aki tud ennél rosszabbat, álljon ki vele e4gy…..
heves.jeges 2009.02.24 07:59:04
Vagyis nem is annyira kreacionisták, inkább intelligenstervezettség-hivők, hogy egészen pontosak legyünk. A képet az Intelligens tervezés: egy életrevaló elmélet című könyből fotóztam ki, ezzel nyit egy…..
Első kézből állíthatom, hogy ez így van. Pendragon levele közvetettebb, de ugyanilyen erős bizonyíték. És közben annyira pocsék "vicc", ami még ezen a blogon is ritkaság.Előzetesen is elnézést kérek mindenkitől, de van mentségem. P. Péter Kaotikus egyetemére jártam.…..
A híresemberhajú metahíresember műfajának elborzasztó csodája a képvicc, amit középpályánk sztárja, Té Rolandinho küldött, egy ritkaságnak számító levél kíséretében. Az agysorvasztó alkotó ugyanis rövid bepillantást engedélyez az alkotás folyamatába. Vallomás alant.…..
A bestoffosdtalicska kategória különleges darabja P. Péter elrontott műalkotása. A maga módján a kord a György megoldás szinte vicces lett volna, de Péter, ismeretlen okból képtelen volt a kordra akárcsak távolról is emlékeztető felületet operálni az ismert kártyakommentátor…..
heves.jeges 2009.01.08 15:35:45
@PetertheRepeater: Azt azért vitatom, hogy ez a gagyi szóviccek fóruma, én nem ezekért szerettem bele az oldalba. Meg kell csak nézni az agyrohasztó toplistát, jól prezentálja, hogy mit tud ez az oldal. És akkor még a toplista előtti időkről nem is beszéltem, nagyon sok ütős poszt van. Meg nem is kell temetni az oldalt, mert idén is szép számú nívós állatság jön, idei kedvencem az erdei rasszizmus is igazi minőségi szóvicc.
Ha a gagyi lenne a cél, akkor nem is kéne szerkesztő, elég lenne ha mindenki kedvére töltögethetne fel bármit. A gagyinak ott a fostalicska kategória, olyan is kell.
Nem kell válságról sem beszélni, csak most rövid időn belül több gyenge munka lett posztolva, lesz ez fordítva is. Egyébként állat vagy, a Reagan tép dologtól is lefejeltem a karácsonyfát:)
P. Péter a híresemberfejű szerszámok kedvelője, hobbiját sajnos nagy nyilvánosság előtt éli ki. Ez a "tréfája" annyira elgyöngített, hogy képtelen vagyok elrejteni a megoldást, ami nem más, mint forrasztópákó. Ez igazán csodálatos, ennél a parlamenti frakcióvezetők…..
Felhívjuk a t. lincselő tömeg figyelmét, hogy a képért minden felelősség egyedül Pázmány Pétert terheli. Ugyanitt alig használt lámpavas és kézreálló kövek (öt kicsi hegyes mellé ajándék nagy lapos!) kaphatók jutányos…..
heves.jeges 2008.12.22 12:25:13
Yikes Threepwood döbbenetes, bizonyító erejű dokumentumot talált arra, hogy a Batman-filmeknek a szimplán rossz szintről a katasztrofálisan pocsék felé való zuhanását megállító előzmény-mozi (nem a heathledgeres-whysoseriousos, hanem az azelőtti) eredetileg Középföldén…..