Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baree

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét videója: Speedflying 2010.11.10 08:30:00
Baree 2010.11.10 09:21:09
@mohusssska: Mirwais - Disco Science
Subba Aucs: Bekávézott 2010.11.10 09:02:00
Hetven doboz energiaitalnak megfelelő mennyiségű koffeinport kanalazott be egy huszonhárom éves angol férfi egy házibuliban. Pillanatokkal utána rosszul lett, vért hányt, majd később meghalt. A port az internetről rendelte, és energiaitallal vette be.  ..
Baree 2010.11.10 09:15:40
A legbüszkébb birodalom - Magyarország Jelenleg épp a IV. világháború folyik evilágunkban, gyere és segíts eMagyarországnak, hogy győztesen kerüljön ki belőle. Regisztrálj és játssz! http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta Angol nyelven regisztráljatok, mert a…..
Pilu A prosti 2009.01.19 20:20:00
 Már ritka a forgalom, fél tíz is elmúlt. Autópályán szoktam ilyenkor megközelíteni a belvárost. A felhajtóhoz közeledve, szokásos kép fogad a gyártelep mellett. Lányok állnak az út szélén. Prostik. Ránézésre. Kendőzetlenül, fésztufész, nyíltan. Nincs ebben…..
Baree 2009.01.20 00:42:34
@Selkt-Sa:

Ehhez anyit füznék hozzá, hogy tényleg szégyen... Szégyen az hogy a mai társadalomban elfogadott mitőbb szerencsés az a nő aki segge-partja nehéz verejtékével, ki tud fogni egy pasit aki eltartja és lehetőséget ad értelmetlen életének (hogy szüljön) Nyugi, elmesélem!
Ezekenek a lányoknak (3. kat) általában más céljuk sincs (buli stb után)az életben mint szülni, nem azért mert az a biológilag rájuk osztott szerep, hanem mert másra nem jók. (Ritkán ismerik be maguknak)
Mikor lehetősége lett volna kicsiny élete meglapozására akkor inkább a körmét lakkozta és partyzott, hisz ez az élet, sosem halunk meg...
De lemultak a szép idők, tanulni baszott, ésha nem akar egy újságos bodéban (bocs minden újságostól) rohadni a következő 50 évben, tennie kell valamit.
Szépsége fakulóban, a mercit is megszokta már, ezért KÉNYTELEN kifogni egy pénzes pasit annak reményében ha szül neki pár gyereket akkor megúszta az életet... Megúszta...
Sajna ezzel alárendelt szerep is jár, addig lehet jó sora lesz, míg tartja a száját és tudja hol a helye.
"mintás családanya" lesz és ezt adja tovább lányának szülői mintaként. (anyakép)
Ha esetleg a szó szoros értelmében megvalósította volna önmagát (kicsit közhelyes, de könnyen átjön mire gondolok) akkor lenne választási lehetősége. Akkor válogathatna.
Diplomás nők "átka" karrier-család...
Megy mindkettő csak nehéz, komprumisszumok mindkét részről. DE van lehetősége hisz az ő kapcsolatában egyenrangú fél. Tud teremteni egzisztenciát, ha faszival ha nélküle. Ez magabiztossá, vonzóvá teszi.

Tehát az nem igaz hogy sehogy nem jó... Szerintem ez az út nem jó, szerintem mindketten tudjuk hova vezet.

Azokank a gazdag fasziknak meg igazuk van... Annyiért veszik, mint adják... Árucikk, ha árúba bocsájtod, ha nem nincs miről beszélni... Abba a fajta nőbe kéne tartás nem a fasziba...
Ha dugni akar megkapja 10-100 ért, megéri, ha dolgozik 2 szer ennyit keres mintha udvarolgatna. Tiszta gazdaság. (ebben az esetben)

Szerintem sokkal előrébb vagyunk. A nők mindenképp megerősítették egyenrangú pozíciójukat a táradalomban, csak nem az összes él vele.
Az okosobja egyszerre élvezi az eggyenjugúság, egyenlőség (stb.) és a NŐKNEK kijáró előjogokat, és tiszteletet.
Egy olyan nő ki életét a máiktól való függés alá rendeli a pénzért ezt soha nem fogja megkapni. Nem kell sajnálni őket, ők választották...

Baree 2009.01.20 01:08:13
@.mandzsetta:
Szerintem a különbség pusztán abból adódik, hogy egy ilyen kapcsolatban a példában szereplő nő az "életét" adja a pénzért a férfi csak a pénzének egy részét adja a nő életért.
Mindenképp a nő lesz kiszolgáltatott helyzetben. DE ez az ő döntése. A férfi is belfasz, de ha nem vágyik többre akkor megtalálták a számításukat mind a ketten. szerintem sok jóra ne számítsanak ennek fényében öreg napjaikra.

Jaj a lényeg.
Fontos megjegyezni hogy a pédádban szereplő nő szépsége mulandó, elszáll néhány röpke év alatt, a faszi pénze nem romlik, vehet érte másikat.

Én igazából a NŐket védem (ha lehet nem is úgy tűnik)ne hozzák magukat ilyen megalázó helyzetbe.
És pont a fentebb említett megalázó helyzet miatt alakult ki a társadalmi megvetés. Nem azért mert a nő szép. (együgyűség volna sz irigységre fogni)
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..