Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sizenine

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
Sizenine 2009.01.07 22:26:17
@BeeTm: de, igen!:) Szegedi vagyok, 3 utcányira lakok tőle... Egy nagy cult jel van a hátsó szélvédőn, dupla kipufogó, de egyébként mindig gányol vmit az autón. Megpróbálom lefényképezni és beküldöm a TC-nek...
Sizenine 2009.01.07 23:04:31
@Windgeorgee: nem,amiről beszéltem az egy piros-fekete skoda, bmw maszkkal az orrán.
Sizenine 2009.01.07 21:41:40
@kisdave: "de azért mégis egy franciára nem lehet csak úgy presztízst varrni... "

Szerintem te még életedben nem ültél egy jobban felszerelt Peugeotban.

De amúgy nekem sem tetszik ez a förmedvény.

Dervenkál Egon :szerintem egész jó dolgokat hoz ki a roncsokból a 2 figura a Discoveryn!Lipuba biztos több kreativitás szorult, mint beléd. Az autószerelő barátja pedig éveken át sportkocsikat szerelt, valószínűleg érti a dolgát.

A környékünkön van egy pár "ilyen" szánalmasan átépített kocsi. A kedvencem egy Fabia, amiből a gazdája bmw-t akart varázsolni nemes egyszerűséggel. Bmw hűtőmaszkot rakott rá, legutóbb pedig leszedte a kilincseket és teleaggatta cult!jelekkel a kocsit.Szegény Skoda...
Kedves apuka!Ön olyan elfoglalt, hogy az utolsó pillanatig dolgozott, és nem volt ideje ajándékok után kajtatni? Milliomos talán, aki már minden megvett a fiának, aki a csilli-villi cuccokat két perc alatt megunja? Vagy ellenkezőleg, majdnem olyanszegény, mint a templom egere, ezért nem…..
Mert az úgy történt, kérem, hogy hideg lett, és kiderült, a Pandában nincs fűtés. Aztán nekiálltam jól megcsinálni, erről már írtam egy másik posztban. És közben mindenféle kacskaringók során eljutottam oda, hogy a karburátorból ömleni kezdett a benzin. A tankba visszafolyó…..
Belsőség Örökzöld spotting 2008.12.18 16:08:00
Szerkesztőségünkben ez a játék két szezonnal ezelőtt kezdődött, amikor Winkler még a Tehén nélkül tengette autós mindennapjait, és szükségből piros MX-5-ös Mazdáját fogta be karácsonyi kellékszállítónak. Az ötlet nagy sikert aratott, tavaly már versenyeztek a Miatások…..