Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skic

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
Skic 2009.06.24 19:13:31
Azt vettem észre, hogy a nagyobb nyilvánosságot kapott blogpostokban miután a nagyja kianyázta magát, elindul egy értelmesebb beszélgetés a türelmesebbek között, hogy végülis lehet-e művészetnek nevezni a graffitit, mely részét, és mi alapján? Mostantól ennek egy állandó…..
Skic 2009.05.10 21:00:46
@OOOmontanaOOO: Volt benn egy kis Deego idézet, de így van :D

@bristol_kid: Mondani való, attól függ milyen körülmények között készült a graffiti. Throw-Up-oknak nemigen van mondanivalója, maximum "hírnévszerzés". De amit legálokon látsz, leginkább rendelkeznek valamilyen háttérrel, mert ott van idő igényesen megcsinálni :) Egyes helyeken, pl Mexico-ba az akkori "graffiti" a kormány elleni tiltakozás eredménye volt, és leginkább csak falfirkák voltak. Ez később alakult ki így. :) Begyakorlásról meg annyit, hogy ha igazán bennevagy, nem betanult betüket festesz, hanem mindig a változatosságra, mindig valami újra törekedsz :)
Nos, rákerestem, hogy van-e már orvosi kifejezés a graffititől való félelemre, de sajnos a phobialist.com oldal alapján erre még nem született szakszó. Graffóbia, vagy valami ilyesmi lehetne. Ha van jobb ötletetek, írjátok meg kommentben, ugyanis ausztráliában érik valaki(k)nek…..
Skic 2009.02.26 17:36:50
@zsoci: Sittre minden ostoba, csőlátású, iskolázatlan, szidalmazó baromnak, akiknek ez a legnagyobb problémája jelen helyzetben, és a helyesírást nem ismerve itt osztja az észt... veréb. Még egy értelmes érvet sem tudnak itt egyesek megfogalmazni, akkor mit akartok ti változtatni, kérdem én?
Graffiti blog Montana 94 2009.01.21 19:31:00
Új festéket mutatott be a hetekben a klasszikus Montana Hardcore-t gyártó spanyol cég, ez a Montana 94. A 250 ml-es Montana Alien 400 ml-es változatának mondják, az pedig főképp finom munkákra ajánlott, ennél az ajánlás úgy néz ki, mint a jópár évvel ezelőtt megjelent német…..
Oké, nagyon elcsépelt címnek tűnik, de ezesetben tökéletesen helytálló, ugyanis a fatbombers.com oldal kérésére az olasz hellomynameis.it összeállított egy listát 2008 legjobb vonatrajzairól Rómában, és akár ciki, akár nem ciki nekik, nekünk mindenképp öröm, hogy ezen…..
Skic 2009.01.18 18:01:14
Három napja a Blikk még "Japán börtön vár Viktorra" címmel szenzációhajhászott a Japánban elfogott magyar és szlovák graffitisek ügyének kapcsán a 26-ai tárgyalásuk és ítélethírdetésük előtt, mostanra tudunk már eredményt is:Kettő és fél év…..
Skic 2008.12.29 17:29:04
Nem feledkezünk el mi sem a karácsonyról, itt a remek lehetősége egy alapozó ajándéknak a 8-10 év körüli kölyök számára, mielőtt a gyermekét tudatosan graffitis karrierre orientáló szülő beiratná őt egy ehhez hasonló tanfolyamra, ahová sajnos csak 13 éves kortól lehet…..
A scribeolás, azaz az ablaküvegre való karcolás kétség kívül az egyik legkárosabb formája a tagelésnek, ugyanis lemosni értelem szerűen sehogy nem lehet, az igen drága gyógyír rá az ablak, vagy egyéb üvegfelület cseréje marad. A módszer egyébként bőven megosztja a writereket…..