Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terepmunkás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy nyári szünetre-e, vagy végleg, még nem tudom.régen nem írtam már ide semmit. és a nem-közlés is közlés.elgondolkodtam, honnan a cím? miért pont ez jutott eszembe? a viharfelhők és a napsütés egymás kiegészítői. mindkettőnek megvan a maga szerepe. és tere. ám ha az…..
  Nem hiszed el, kedves Olvasóm? Pedig ez az újabb hír itt mifelénk. Visszakapjuk a dokumentumainkat, leválunk az "édes mostoháról", mert mostantól minden iskola tagiskola lesz már a mi városunkban. (Ha így lesz, ez nekünk jelentheti azt is, egy foltocskát letörölnek a…..
sulifon Erőltetett menet 2009.02.23 14:00:00
Minden történetnek megvan a maga klasszikus struktúrája. A miénk is a tetőpontja felé tart. Hullámzunk az őrülettel, korábban elképzelhetetlen mélységek, magasságok, képtelenségek között.A torkunkat már elvágták, most a mellkasunkon ugrálnak, hogy az utolsó csepp vérünk…..
hajszálnyi gyönyörűség, aztán a ború..ma reggel édesanya kísérte fiacskáját az iskolába, és hozott egy óriási bugyrot. utánajárt, hogy én szoktam buékozni az osztályommal. hozta hát a virslit, pezsgőt, kenyeret, mustárt, kecsapot. hogy örüljünk az új évnek. meg voltam…..
karácsonyra készülődünk mi is. terítőt hímzünk. gyermekem, aki miatt már a pályaelhagyás gondolata is megfogalmazódott bennem (s aki miatt vittek is el gyereket), 4, azaz négy terítőt varrt. mert mindenkinek akar ajándékot adni. ül, és csinálja. ha elrontja, mérgelődik egy…..
terepmunkás 2008.12.18 20:42:55