Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TuskoHopkins

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
TuskoHopkins 2008.12.18 20:00:20
Kishitűek!!!
Szerintem idenis meg tudjuk!!!
Csak akarni kell!!!
Minden megvan hozzá, fillérekből kijön, csak használjátok az eszetek.
1. Ott van az univerzális, mindenre hasznosítható Puskás Ferenc (leánykori név: Népstadion). Csak nem kell sok nézőt beengedni, nehogy összedőljön.
2. Víz van, a Dunában minden megrendezhető, a nézőknek meg ott a rakpart lépcsője.
3. Közel hozzá a Tabán. Lent a völgyben a birkózás, ökölvívás, cselgáncs, stb., a dombon meg jól elfér a közönség. Fáradékonyabbak hozzanak stokit.
4. Teremsportok, ugyan! Több iskolának van tornaterme. Úgyis nyáron van a nyári olimpia. Legfeljebb nem szbványos a pálya, no de egyszerűbb a szabályokat megváltoztatni, mint építeni, nem? Az osztálytermekben meg kényelmesen lehetne nézni a TV-n.
5. Elismerem, a kerékpárversennyel lehet probléma, mert fél kilométer életveszélyes kátyúmentes út az nincs a városban, de ezt is megoldottam: ott a reptéri kifutó, és mellékútjai, azok állítólag egész jók.
6. Metró, gyorsvasút, minek? Sport, emberek! Erről szól az olimpia. Menjünk gyalog (kocogva, futva), a sportoló, akinek van, az meg hozza a biciklijét. Meg a sátrát is. A budai hegyekben felverheti, csak néhány balkán tipusú WC kell, - esetleg. Bár, lehet, hogy addigra késő, mert
besz@rnak a röhögéstől.
Szóval csak előre, nézz bizakodóan a jövőbe: végre megmutathatnánk milyen okos, innovatív ember a magyar itt a Kárpát-gödörben.