Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keenan

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Ez valami vicc? Ezt ő sem gondolhatja komolyan…” Nagyjából ez lehetett az szurkolók reakciója, amikor először meglátták, hogy egy alig 160 cm -es egyén közelít a pálya felé a többi játékossal megegyező szerelésben. Ki hibáztathatná őket ezért? Tyrone “Mugsssy” Bogues -al bizony nem bánt bőkezűen a…..
Mind úgy élünk, hogy megbántunk dolgokat, ám a mi tévedéseinket mégse hirdetik, a színészek baklövéseinek megfelelőlen, dollár milliókat érő produkciók, amelyek világszerte visszaköszönnek a mozi vásznakról, és örökké fennmaradnak a film történelemben. Senki nem fogja tudni, ha elrontottad az…..
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
A Chernobyl minisorozat után, mely drámaként és történelmi filmként is hatalmas sikert aratott szerte a világon (elsősorban az HBO nézői körében), felmerül az emberben a kérdés: a katasztrófa filmek közt milyen riválisai lehetnének? Melyek az utóbbi 25 év legjobb katasztrófafilmjei? Szigorúan…..
Hofi Gézáról nehéz eldönteni, hogy a korábbi rendszer kegyeltje avagy bátor kritikusa volt-e. Íme néhány dolog, amit kevesen tudnak róla...
Keenan 2019.05.24 17:00:45
@Terézágyú: ja, pl. Hoboék Vadászat (1984. kiadó: Hungaroton) című lemeze!
 No de hogyhogy "a MÁSIK" nap?... A grungeról és a segítségnyújtás szükségéről...
Keenan 2019.04.07 18:02:30
@exterminador:
- egyrészt - szerintem, a tool nem grunge, egyszerűen olyan időszakban lépett a "nagyszinpadra", amikor a zenéjük abszolút befogadásra talált
- másrészt Maynard meglehetősen befelé forduló figura, a koncerteken is szinte transz szerű állapotban énekel (és nem igazán kommunikál a közönségével),
- harmadrészt köztudott róla, hogy tanult harcművészeteket, szóval nekem eszembe sem jutna egy ilyen, koncert közben fura állapotában "barátkozni" vele
ők elég tudatos módon. amennyire lehet, mindig is igyekeztek távol tartani magukat a médiától, szóval nem véletlen, hogy azt sem tudjuk, hogy 13 évvel az utolsó stúdió albumukat követően vajon mikor is fog kijönni a következő lemezük :)
Valószínűleg, aki a nosztalgikus emlékeket idéző VHS-korszakban töltötte gyerekkorát, még mindig rajong a 80-as évek mozifilmjeiért. Kétségtelen, hogy legendás korszak volt ez a filmek terén, amit mi sem bizonyít jobban, mint a számos – mai napig is készülő – folytatás. A most következő listánkban…..
Mint egy közelgő hurrikán, egy ronda, nagy vihar - Billy Gould basszer jellemezte így a Faith No More „Angel Dust” című albumát, amelyet a Kerrang magazin minden idők legnagyobb hatással bíró lemezének titulált. Az „Angyalpor” most 25 éves, boncolással ünnepeljük a szülinapot...
Disztópia = az utópia ellentéte, egy negatívnak beállított jövő ábrázolása, mely többnyire valamiféle világvége esemény után (posztapokaliptikus történetben) állandó nyomor és harc keretei közt jeleníti meg a jövő társadalmát. A filmkedvelőket - miként az egész filmvilágot, vagyis írókat,…..
Keenan 2017.01.04 06:39:04
@Elnök Úr: Igen, konkrétan az akkor sci-fi-ben "mértékadó" (haha) Galaktika azt írta róla, hogy "szép, de üres".

Itt azt is megjegyezném, hogy ugyanezen "míves" plénum a Mad Max-ot (az akkor elkészült első részről beszélek) konkrétan lesz*rozta, és azt írták, örültek volna, ha Miller valami mással tölti el a drága idejét, mint ennek a filmnek a leforgatásával.

Mindkettőre: no comment.

:)
Na nem személyesen, hanem utalások szintjén. A dél-afrikai rave-rap-csapat frontembere, Ninja kapott olyan műlábakat az általa is rendezett klipben, mint a barátnője megöléséért elítélt szintén dél-afrikai futó, illetve a fürdőszobás jelenet is ismerős lehet azoknak, akik figyelemmel követték a…..
A mai cikkünkben a férfiolvasók számára szeretnénk kedvezni,bár a hölgyek is példát vehetnek róla, ugyanis egy német rendőrhölgy fotósorozatát hoztuk el nektek, akinek a fotóitól szinte felrobban az Instagram. Adrienne Koleszar Németországban teljesít szolgálatot. Gyönyörű testének köszönhetően…..
Bár Az igazság hajnala című film várhatóan 2016. március 25-én kerül az amerikai mozikba, már a videó megosztókra került egy nagyszabású, sokat sejtető trailer. Miért feszül egymásnak a két szuperhős? A trailer hosszabb részben ecseteli Superman hőstetteit, melyért az…..
Keenan 2015.05.13 23:41:55
@Galamb II: Igen, ez egyértelműen így van, mindkét mondat Batman szájából hangzik el.
Azt mondja Lukács Laci Tankcsapda-frontember, hogy a Köpök rátok című új daluk mindazoknak szól, akik az elmúlt években megvádolták őket azzal, hogy már nem olyanok, mint régen, meg hogy eladták magukat. Mindezt a dal klipjéhez tartozó werkfilmben nyilatkozza (alább látható) sok…..
A tegnap bemutatott 5 film után következzen a lista első fele, lássuk tehát, melyik az 5 legjobb Stephen King-adaptáció. 5. Tortúra / Misery (1990) Annie Wilkes. Akár King rajongó az ember, akár nem, ezt a nevet illik megjegyezni. Az egyik oldalon ő áll: Annie, a jó lelkű,…..
Keenan 2013.11.02 21:52:33
@remixer: jaja, egyszerűen arról van szó, mintha nem ugyanarról szólna a Ragyogás könyvben és a filmen. míg az előbbiben szép plasztikusan, lépésről lépésre, megérthetően ábrázolja az író, hogy miként őrül meg a főhős, addig a filmben ez a folyamat egyáltalán nincs így benne, és, bár Nicholson zseniálisat alakít, a végeredmény egy közepes (??) pszicho-horror, amin a fenti hiányosság miatt vajmi keveset mutat meg King (akkor még meglévő) zsenialitásából. mindezt persze csak SZERINTEM, mert én így vélem, ettől még másnak lehet más a véleménye
Keenan 2013.11.03 03:39:12
@blattida: mondom, ízlések és pofonok, nekem egyértelmű csalódás volt, Kubrick és Nicholson ide vagy oda, leszámítva azt az egy "Wendy, i'm home" jelenetet

lehet, Kubrick megpróbálta a maga képére formálni, vizuálisan megjeleníteni beteg arcú író "barátunk" leírt gondolatait, de számomra egyszerűen nem működött a film, ennyi

minden filmlista szubjektív dolog, nálam a SK top 5 így nézne ki: 5: Carrie, 4: Mistery, 3: Stand by me, 1-2: The Shawshank redemption és The green mile

Furcsa, de a "klasszikusokból", amikért a többség ismert King-et, nekem filmen csak a Carrie volt élvezhető, a Tortúra valahol már-már egy kamaradrámára emlékeztetett (leszámítva persze a durva elemeket), az Álj mellém nekem valahol ugyanaz a vonulat, mint a Halálsoron és A remény rabjai, de ez utóbbi kettő (amiknek nyilván jót tett az A kategóriás megvalósítás) annyira kilóg felfelé, mind történetében, mind mondanivalójában, mind megvalósításában, hogy számomra teljes mértékben felülírta azt, hogy miért is lehet "szeretni" az írót

egy fentebbi komment nyálasnak értékelte a Remény rabjait (felteszem, az illető a Halálsoron-t valószínűleg nem látta, mert akkor az is megkapta volna ugyanezt a sommás véleményt) :-), ez a két film számomra az egyszerű, mégsem szájbarágós történetmesélésével, a remek színészi alakításokkal, a kissé emelkedett, de nem geil hangulatával, a katarzissal a végén, magában hordozza mind azt az emberséget és szépséget, ami hiányzik a világból, az akkorból is, mikor készültek, de a maiból még inkább

és valljuk be, az, hogy ez a 2 mozi ennyire kiemelkedik az író megfilmesített életművéből, a "keményvonalas", horror-rajongó King fanatikusok számára hozzávetőleg olyan nagy arculcsapás lehet, mint amikor a meglehetősen merev, a másságot szinte teljes mértékben elutasító rock társadalomban publikussá vált, hogy a "metál-torok", a jó öreg Rob Halford kőkemény meleg :-)
Keenan 2013.11.03 22:13:51
@mrbloodbunny: nos, a posztoló történetesen férfi, és ennek eldöntésében a komment végén található metálos hasonlat is segíthetett volna :-)

és egyetértek NY124 2-vel feljebbi hozzászólásával
Slágerszerző, előadóművész, zenei producer, író és játékfejlesztő. Komplex egyéniség, aki komplex projekteket hoz létre. Részt vett a magyar televíziós tehetségkutatók létrehozásában, majd elsőként szállt ki a véleménye szerint öngóllá vált…..
aeon flux leharcolt lesz batman? 2013.08.03 15:20:00
Mikor Zack Snyder a Comic-Conon közhírré tette, hogy Superman következő megmérettetéséhez Batman is betársul, eme nagy bejelentéshez Frank Miller képregényét, A sötét lovag visszatért hívta segítségül: a hatás kedvéért ebből idézett, s mint az tudvalévő, ebben a…..
Keenan 2013.08.04 00:25:49
NapiApp Trafikradar 2013.07.23 14:00:00
Mostanra megszűntek a dohánytermék árusító helyek, amik nem Nemzeti Dohányboltok, viszont ezek a boltok nem biztos, hogy a megszokott helyen vannak. Én ugyan nem dohányzom, de a barátaim között van olyan aki igen, és mikor itt voltak problémát jelentett megtalálni, hol is juthatnak…..