Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titus Pullo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű, de szórakoztató valósidejű stratégia a black metal zenekarok nevét idéző Necronator. A játékban egy világot kell földrészenként – illetve a földrészeket városonként – leigázni úgy, hogy minden városba nyitunk egy portált, ahonnan élőholtakat és egyéb…..
Kérem szépen, egyik olvasónknak, ubulgézának köszönhetően gyöngyszemre leltünk az internet bugyraiban, mégpedig a nálunk is látható The Big Bang Theory, azaz Agymenők 2006/07-es évadra készített, eredeti, soha be nem mutatott pilotjára. A sorozat első inkarnációjában Sheldon…..
Az Index bő egy hónapja megírta, hogy az e-sporttörténelem legsúlyosabb csalássorozatára derült fény Dél-Koreában, amibe az egyik top játékos, Savior is belekeveredett. A helyzet azóta annyit változott, hogy most már tizenegy játékosról gyanítják, hogy sarasak lehetnek a…..
Van egy játék,amelyre azt mondaná 100 emberből 98, hogy ilyen nincs. De bizony van, még ha elég ismeretlen is és ami ennél fontosabb, marha ritka a teljes verzió. De egy felajánlásnak köszönhetően megvan nekem, azonban megsérült a lemez és nem tudom elindítani. Azaz valameddig…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Titus Pullo 2010.04.11 23:17:08
@mylostgames: Szuper ötlet, csatlakozzon mindenki!
A hétvégére álljon itt egy mászkálós-lövöldözős játék. A Robot Wants Kittyben egy (kezdetben még ugrani és lőni sem tudó) robottal kell megküzdenünk űrlények sokaságával. Ahogy haladunk előre a játékban, egyre több képességünk lesz, és egyre könnyebben tévedünk el,…..
Titus Pullo 2010.03.12 17:42:02
@Sir Integra: A halálaim fele kb. ebből volt, hogy c-t nyomtam x helyett.
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Kicsit eltávolodva a szürke hétköznapok kérdéseitől, ezúttal a filmiparral kapcsolatos fenti félreértést szeretném eloszlatni (egyébként mondanivalóm vélhetően a színházra is vonatkoztatható). Mielőtt bárki kérdezné - nem, nem értek hozzá, viszont látom, amit látok!…..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
Titus Pullo 2009.09.26 23:03:19
@PIZZADOX: A másik játék neve Sins of a solar empire. Egy űrstratégia, ha szereted az ilyen típusú játékokat, akkor mindenképpen ajánlom, elég összetett, hangulatos és szép. De keress rá nyugodtan a neten!
Titus Pullo 2009.09.27 23:24:30
@PIZZADOX: Akkor gondolom megvetted az újságot! Mondtam, hogy jó lesz!
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
Titus Pullo 2009.09.13 14:38:12
A Cyclomaniacs csak elsőre tűnik baromi könnyűnek, valójában nem az. Az Elasto Mania jellegű játékban minden pályán három plecsnit kell összegyűjteni, ezeket különböző feladatok teljesítéséért kapjuk. Van, ami tényleg nagyon egyszerű, de akad köztünk szinte lehetetlen is.…..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
Titus Pullo 2009.03.12 11:09:02
Valójában persze semmilyen hatása nem lehet a dolgok folyására, de azért arra kérjük, szavazzon, és mi megígérjük, az eredményt egy javaslat kíséretében el fogjuk küldeni a Fehér Ház sajtóosztályára.A Magyar Távirati Iroda híréből arról értesültünk, a képeken látható…..
A Visitor az egyik legnépszerűbb point-n-click kalandjáték volt a KMK-n, és az alkotók másik játékát, a Journey of Reemust is szerettétek. Pacska fedőnevű munkakerülőnk hívta fel a figyelmemet a Reemus második részére. Még több fura lény, még nehezebb fejtörők, és a Visitor…..
Titus Pullo 2008.12.18 17:18:44