Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicca

4004 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
Cicca 2015.04.27 22:24:50
Megnéztem Friderikusznak ezt az új próbálkozását, és azt kell mondanom, alapvetően elhibázott a koncepció. Amíg a pimasz úr ottalszik c. műsorban épp az volt a jó, hogy Papp G. házhoz ment, és megmutatta egyes celebek valódi (vagy legalábbis annak látszó) életét, Fridi és a vendége itt egy steril, személytelen térbe, kb. mint a Big Brother ház nappalija, kerülnek, és ott húznak le 24 órát. Fridi néhol rémisztő, néhol szimplán kínos, abszolút nem tud oldódni és nem tudja oldani a vendégét sem. A beszélgetés lassan indul be, a műsor pedig úgy van vágva, mintha a nemzeti vágtából a startot mutatnák, utána meg egy-egy ló orrlyukát, farokszőrét, majd azt, amikor végre valaki célba ér. Nincs egy végigvitt gondolat sem, belecsapnak ebbe-abba, és minden kidolgozás nélkül hal el, márpedig ezeket a dolgokat Friderikusz és Gesztesi biztosan végigbeszélték egymás közt, mégse került be semmi értelmes az adásba.
Annyit sikerült megtudnom a vendégről, hogy jó zongorista (eddig is tudtam), közepesen kellemes az énekhangja (eddig is tudtam) 5 gyereke van (eddig is tudtam) keményen iszik, de erről magának is hazudik (eddig is tudtam) és igazából rettenetesen boldogtalan (ezt talán még ő maga se tudta). Inkább szomorú, lehangoló volt nézni, hogy ült magányosan a fotelban, hogy meredt maga elé Gesztesi, miközben Fridi az igazak álmát aludta… Nem is éreztem helyesnek, hogy látom. Olyan szinten a privát szféra darabjának tűnt…
A műsor jelenleg gyerekcipőben jár, később akár lehet jó is, de ehhez sokkal jobban kell vágni, és Fridinek be kell adni adás előtt egy lelazító tablettát. Egyelőre erős kettes alá a projekt.
Eltévedtem 2010.10.30 00:51:49
Eltévedtem Lugosi 2010.08.04 13:44:10
Pár napja megnéztem a Duna TV-n egy Lugosi Béláról szóló dokumentumfilmet. Érdekes volt, hogy Müller Péter, Szabó István, és más magyar szakértők angolul beszéltek benne, majd ezt hangalámondással "magyarították". Nem sokkal volt jobb az angol kiejtésük Lugosi…..
Bán Zsófia Frau Röntgen keze Anna Bertha!, kiabált Wilhelm. Anna Bertha! Semmi válasz. Istenem. Ez a nő nincs sehol. Ez a nő nincs. Gondolta keserűen Wilhelm. Nem engedelmeskedik a fizika törvényeinek. A fizika törvényei pedig én vagyok. Ich. A fizika törvényei nekem…..
Eltévedtem Stevie Wonder 2010.06.29 23:54:53
A.K.A. Sztív. Barátoknak Sztivike. Családnak Ödön.Nyugodj békében. Remélem abból a kátrányos aszfaltmennyországból, ahol a csikorgó kerekek kioltották az életed 2 nappal ezelőtt, továbbkerültél már a zöld fűbe, a pihepuha nyulak és a levadászható galambok közé. Széken…..
21Created by OnePlusYou - Free Dating Sites..
Eltévedtem Képben 2010.06.23 22:40:35
fehércsoki              frissen festett fürdő                                          kiestek az ausztrálok :( …..
Eltévedtem Napi agyfasz 2010.06.22 23:57:22
Salvatoria clausula (lat.), a régi német birodalmi törvényekben szokásos záradék, hogy az egyes országok törvényei (Landesgesetz) a birodalmi törvény (Reichsgesetz) fölött elsőbbséggel birnak...
Eltévedtem Teszt 2010.06.21 20:03:25
Hogy mennyire vagyok ittas azt ezentúl azon fogom lemérni, hogy ki tudom-e mondani azt a szót, hogy pártpluralizmus. Józanul ugyanis nem megy.  ..
Megint index. Megint foci. Mexikó is csak az én kedvemért nyert. Tudom én. Hogy kiteljesítse a napom. Avagy be.Néha elmúlnak dolgok, meg rossz irányba tartunk bizonyos emberekkel, de más dolgok viszont összejönnek. Ez pl most bejött. Alig állok a lábamon (nem, nem az ital),…..
Eltévedtem Majdnem 2010.06.16 22:49:58
Majdnem beírtam ide, hogy ha vége lesz ennek meg annak, akkor úgy leiszom magam, ahogy illik... Aztán rájöttem, hogy ide nem írhatom be. Se azt, hogy minek lesz vége, se azt hogy be akarok rúgni. Király blogom van, ugye? :)))Legalább VB van, arról tudok közvetíteni, nem marad üresen…..
Eltévedtem sportgéza 2010.06.16 22:43:00
örök hála az indexnek (ígérem most nem fogom zsindexnek hívni legalább 2 hétig) nincs m1, úgyhogy a sportgézára szorultam, hogy tudjam követni az eseményeket, és tudjam skandálni, hogy HAJRÁ FEHÉREK... márhogy mez! nem bőrszín!... márhogy Uruguay. és nyertek. 3…..
Eltévedtem BAZMEG 2010.06.15 15:20:09
Épp leírtam, és ÚJZÉLANDI GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL.Varázslóvagyok!!!!!! Egy perccel a post után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..
Eltévedtem Halk 2010.06.15 15:18:44
Hajráújzéland. De hát már későn hajrá... ..
Eltévedtem Fußball 2010.06.14 21:31:39
Alap, hogy imádom:))) Alap, hogy nincs időm nézni :((De most itt ülök az ITA-PAR előtt, és komolyan felsírok ha Paraguay jut tovább. Nem mintha szeretném az olaszokat, sőt... De az elég tragikus, ha már itt elpi... őket. A dolog jelenleg azonban nagyon úgy áll, hogy ez az olasz…..
Eltévedtem Elgondolkoztam 2010.06.06 12:28:56
Vannak férfiak, akik megnézik az ilyen nőkkel készült pornófilmeket. Vannak férfiak, akik rajonganak a nagyon lógó mellekért (ld első kép). Van fóruma az ilyen segget kedvelőknek.  Vannak ezek a valamik, akik magukat nőnek gondolva elmennek a pléhmét válogatásra. És…..
Eltévedtem Twitterkalandok 2010.06.05 22:12:51
Nekem fel sem tűnt, hogy letiltott. Szobanov szólt. Remek. Ez a nap már nem lehet szebb. Akkor se ha van még belőle 2 óra. Mert a kibaszott politika miatt van is ennek értelme... Ehh... Mindegy... Megyek mélyebbre ásom magam. Ez a nap úgyis erről szól. Things changed szarba.  ..
Eltévedtem Racism 2010.06.05 19:03:46
UTÁLOM A SZOMSZÉDAIM. akik cigányok. És ha ez a rasszizmus, akkor büszke vagyok rá, hogy ezt érzem. Ha rasszizmus azért utálni valakit, mert olajjal locsolja a virágainkat, mert kurvának nevez, mert üvegszilánkkal szórja fel az autókijárót, mert szarral szórja fel, mert nem enged…..
Eltévedtem Független 2010.06.05 11:03:47
Pártállástól függetlenül kifejezetten unom mondhatni kurvára az agyamra megy mérhetetlenül felbasz stb. hogy amíg azok voltak addig az MSZPre ment a kurvaanyázás, most meg már a Fideszre megy, pedig még le se rakta a seggét a Viktor a székbe. Mi a francnak kell ez? Meg tetszettek…..
Eltévedtem Jókívánság 2010.05.31 17:47:23
P.Gy.-nek 6 talicska aprómajom után szabadon 6 kamion szexuálisan felgerjedt gorillát kívánok és levezetésnek 2 db lovat. Ha még mindig van kedve ahhoz, amit tett, akkor három a magyar igazság alapon egy angolnát is feldughat neki egy felbőszült utálója. Természetesen élve.…..
Eltévedtem Filmes 2010.05.30 22:23:21
Báthory nagyon rossz. Történelmi szempontból egy röhej, filmes szempontból nézve szimplán pocsék. Sajnálom a több mint 2 órát, amit rászántam. Being Human angol sorozat bejövős. Első része katasztrófa, aztán kibontakozik. Az első évad megfogott magának. Hamarosan jön a…..
Eltévedtem Globalizáció 2010.05.28 10:43:12
http://legalja.hu/?leg=view&img=20100526_szendvicsek.jpg ..
Eltévedtem Van nekem 2010.05.28 10:39:47
Van nekem egy... Van nekem egy... Van nekem egy kalapnyi szerencsém. De jól be kell osztanom. Ha kedden elhasználok belőle egy cseppet, akkor csütörtökre már nem marad. Ennyi az élet. Ezt kell elfogadni.  Az üzletben pedig megkérdezték trafós-e a lámpám. Hát mi vagyok én?…..
3 skandináv krimi (bevallom a Vérvonal címűt ma már elkezdtem 4 fejezet után pihentem meg benne, mert más dolgom is lenne)legalább 40 e-book a gépemen, ami érdekel, és további 200, ami bár nem élvez prioritást, de olvasásra vár4 filmEl Internado harmadik évada (természetesen…..
vazul üzenete:*ma volt álláskeresési gyakorlat:DV üzenete:*és? vazul üzenete:*és hát volt ilyen önismereti rajz készítés*h rajzolni kell egy malacot, testtel együtt*és akk abból mondott a faszikám tulajdonságokat:DV üzenete:*paraszt vagyoooook tanyán lakok…..