Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LD

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Arnold valami döbbeneteset tudott megörökíteni ebben a csodálatos játékban: Végig akartam vinni a játékot, de a harmadik pályán elcsapottt egy hordó, és nekivágódtam a fának. Ez lett a vége, a kerék lemaradt s én meg nem tudtam továbbmenni. Az egészben az a fura, hogy a…..
 Tisztelt jövendőbeli milliomosok...azaz milliárdosok! Meghallgattam egy előadást a Sciennetről.Mindenekelőtt leszögezem, sajnálom az MLM rendszerű kényszerkereskedőket.Látszik, hogy minél nehezebb az élet annál elkeseredettebb próbálkozások kerülnek a felszínre.…..
A várva várt iGo európai, észak-amerikai és nyugat-európai térképeket tartalmazó kiadása megjelent az AppStore kínálatában, a fenti sorrendben 90, 63 és 70 eurós áron. A teljes európai navigációhoz 1,3 gigát kell lerántanunk a szerverről.A térképeken 3 dimenziós objektumokat…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..