Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdenC

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhat éves lehettem amikor először láttam a Trainspottingot. Réz András ajánlásával egy hétfő éjjel a köztévén (akkor még M1). Drogprevenció volt filmművészettel összekapcsolva a műsorban.  Az egész nem fogott meg még akkor. Csak a zene és a keretbe foglaló monológ. A zavaró (babás, kórházas)…..
Szürreális beköltözőshow-val indította útjára az RTL II a Való Világ hetedik szériáját, ami nagyjából előrevetíti azt, hogy az új főszerkesztővel és kreatív stábbal mire számíthatunk: idősebb, tapasztaltabb, bevállalósabb, de első ránézésre egy hangyafasznyival…..
A másik, ami itt a lakásvásárlás kapcsán felmerült bennem, az autók. Hogy tudniillik könyvek foglalják el az ember elől az élőhelyet, az egy dolog. Ugyanakkor itt a fővárosban (nem tudom, máshol hogy megy ez) egészen elképesztő mértékben foglalják az emberek helyét az autóik.…..
isolde No milk today 2013.07.08 11:00:03
Hát akkor tejeskávé, jegeskávé, kakaó, cserpes joghurt, füstölt sajtok, camembert, márványsajt, feta, mozzarella, mascarpone, túrós táska, kakaós csiga, lekváros bukta, túró rudi, mandulás magnum, málnás cornetto, dömötöri fagylaltkelyhek, csokipuding, sajtos rúd, spar teljes…..
A Való Világ jön és aztán megy, Vágó István már a nyugdíjban borozgat, Friderikusz Sándor pedig már megint az RTL Klubon vezet műsort, de egy dolog állandó: a Barátok közt. Igen már tizennégy éve megy a szappanopera, aminek ma este háromnegyed kilenckor adják a 6000.…..
holdenC 2012.03.07 21:33:35
Ingyenes koncert volt a Dürer kertben, és már előre szólok hogy hatalmas buli volt így aki kihagyta utólag roppant módon elszomorodhat. A hazai rockélet legjobb fiatal csapata és egy roppant különös lény is fellépett aki képes volt arra hogy minden külsőségén felülemelkedve csak…..
..
holdenC 2011.08.21 12:06:21
@cornerkid:
off
az alapján, amit írtál rákerestem a Horthy féle tetoválásokra, hátha akad valami kép, amin látható is.
Egy írás szerint azonban az említett háttetkó nem Horthyt, hanem egy riportert Egon Erwin Kisch-t díszítette. kispad.hu/muvhaz/200812/horthy-miklos-tetkoi.html
Aztán lehet az egész csak egy urban legend. :)
Szóval régen is azért sok hülyeséggel tetoválták össze magukat az emberek. Valahogy mégis ma kirívóbb a tömegesedés miatt.
On
szerintem is kár volt összefirkálni, karját kivéve
Csütörtök este együtt (illetve egymás után) lép színpadra Magyarország két vezető pszichedelikus rockzenekara, a Turbo és a Grand Mexican Warlock. Előbbi éppen lemezírási fázisban van, rendszeresen játszik új dalokat koncertjein, utóbbi pedig eddig csupán két számot mutatott…..
holdenC 2010.04.22 16:03:53
@Dankó Gábor:
nem is azzal van kakamatyasnak baja, hogy pszichedelikus, hanem hogy vezető pszichedelikus zenekarnak lett a Warlock titulálva. Azt, hogy azok lesznek nemsokára, azt senki nem vonja kétségbe.