Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaguldo kacaj

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mosolyunk nemcsak az egyik leghatékonyabb önkifejező eszközünk, hanem  az egészségünk egyik legszembetűnöbb ismérve is. A fogaink ápolása hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz, ám kevesen tudják, hogy a fogkefék helyes megválasztása létfontosságú szempont. Az emberek…..
szaguldo kacaj 2015.04.26 21:23:47
Nem túlzás kijelenteni, hogy az elküldött álláspályázatok válasz nélkül hagyása szüli a legtöbb ellentétet álláskereső és álláshirdető között. Más országokban van egy egyszerű, nálunk ritkán látott megoldás. Jópár éve olvastam erről először egy fórumon, és…..
Legutóbbi kommentfolyamban érkezett egy felvetés – köszönet a témajavaslatért –, hogy főleg vidéken, idősebb munkavállalók szakirányú végzettség nélkül is komolyabb szakmai munkát végeznek, mégpedig jól. Ezzel szemben az álláshirdetésekben mindig szakirányú…..
Üdv minden kedves olvasómnak! A névből ítélve nem lesz meglepetés, ha azt mondom, hogy a fogászat, fogápolás témájával kapcsolatos gondolataimat szeretném megosztani a nagy nyilvánossággal. Magamról annyit, hogy 10 éve dolgozom fogorvosként. Ebben a 10 évben rengeteg…..
fogrend Eredmény 2 év után 2011.06.25 20:11:00
Sziasztok, ideje megmutatnom az eredményt, amit 2 év alatt tudtunk elérni. A fényképen nem biztos, hogy nagy különbség látszik, de a teljes fogsor szerkezet megváltozott, én nagyon elégedett vagyok. Szépen sikerült, mindenféle foghúzás (vagy akár fogvékonyítás - stripping)…..
Napi Borzasztó Szóvicc Kólika 2011.06.07 10:11:00
Besenyő M. István után szabadon: Mindennel lehet viccelni, mindennel is szoktak. Ennek szellemében ilyet küldött nekünk Bálint. Köszönjük :) -Anyu, ehetek uborkát? -EHEC! Hozzátenném, hogy ugyanitt spanyol ehecetesuborka AKCIÓS!..
Napi Borzasztó Szóvicc PC 2011.05.21 10:32:00
 Mongoose képét a pap bácsiról, aki nem szeretne káromkodni, a szokásainktól eltérően megvágtam, mert a poén már a második képen szerepel, ezért így ütősebb lett, és a szerző, mostanra elhagyott blogjának a reklámját is leszedtem róla. ..
szaguldo kacaj 2011.05.22 11:08:01
@Prawo Jazdy: inkább: Little New Flight
 de Liberonak nyilván más az ízlése, amit nem illik vitatni.- Mit csinál a szakszervezet?- Most éppen tárgyal.- A kormánnyal?- Neeem, a szakszervezet...
Egy új fogszabályozási módszerrel állítólag 6-12 hét alatt elérhető a kívánt eredmény. Az egyszerűen csak "Gyors Fogszabályzás" néven említett módszer abban az esetben használható, ha csak az elülső fogak helyzetének változtatására van szükség, és csak kisebb…..
harminc Anyai ösztönök 2009.12.25 12:09:00
Már dolgozom. Reggel hétkor felkeltem. A lábaim kivittek a konyhába, ahol Anya életjeleimmel ősanyai mértékű szimbiózisos-szinkronban, valami  - egy férfi számára - felfoghatatlan módon harmonikus zökkenőmentességgel tette le elém a gigantikus kalácsszeletet, a natúr…..
Nagy becsben tartjuk a talált szóvicctárgyakat, így hangosan ünnepeltünk, amikor befutott a fenti fotó és az alanti levél egy magyar reklámmogultól. Tényleg, írjátok meg, mi volt a legszarabb szóvicc, amit cégéren láttatok.servustok,fogadjatok sok szeretettel a csatolt fenykepet.…..
Life of my smile eredmény 2009.11.04 15:24:00
Íme a várva várt kép.Ez csak egy 0.0ás verzió, majd elkérem a dokitól a rendes képeket, és csinálok itt végre egy kis helyet, és bepótolom a sok elmaradásom...A képhez még hozzátartozik, hogy este a fürdőszobában, a telefonommal készült... és még a szám is ferdén tartom…..
Life of my smile LEVETTE! 2009.10.28 11:02:00
Végül csak levette. Nincs már fogszabályzóm!Bementem, mondtam, hogy még nem tökéletes, valamit állítgatott, kicserélte a gumikat alul felül. Már ott voltunk, hogy ad új időpontot jövőhétre, a holnapit meg kihúzza. Aztán elmagyarázta, hogy amit én hibának látok, az miből…..
Life of my smile varratszedés 2.0 2009.09.30 20:37:55
Voltam szerdán varratszedésen, ezen kívül nem is történt semmi különös. kicsit bele kellett turkálni a sebbe, hogy el tudja csípni. brr. de gyorsan túl voltam rajta és kész.Azóta rendesen ki tudom nyitni a szám, és végre rágózhatok megint. viszont pár napja észrevettem, hogy…..
Ez a hét eddig az autóbalesetekből adódó rövidebb vagy hosszabb kálváriák jegyében telt. Pénteken egyik kedves olvasóm gyermekkori balesetéből adódó kamaszkori orrműtétjének kellemetlen utóhatásaival ismerkedhetünk meg.Kérem, legyenek olyan kedvesek, aktivizálják magukat,…..
Life of my smile A legdurvább 2009.09.17 09:42:00
Tegnap volt az utolsó bölcsességfogam húzása...Nem hiába tartogattuk eddig. Ha ezzel kezdtünk volna, lehet a többit nem hagyom kihúzni... persze csak viccelek, ha muszáj, akkor muszáj, de azért jobb, hogy így alakult a sorrend.Bementem, megkaptam az érzéstelenítőt. levágta az egy…..
szaguldo kacaj 2009.09.19 19:09:08
@evol: Nekem nem is lesz. Nincs egy csírám se. :) Még szerencse, egyébként. Ahogy elnézem a számat, jól megkínoztak volna, szemernyi hely sincs már még egy fognak. Már az alsó hetesem is csak segítséggel tudott kibújni, mint másnak a nyolcas. :)
Kezd a hócipőm kilenni: van amikor be se tudok lépni a saját blogom szerkesztőjébe! A blogspot-on sokkal egyszerűbb!:(De hiába próbálom egybe átköltöztetni a blogom, nem megy...Csak röviden...Suginak 11 pirospontja van már! Nagyon tetszik neki a suli!Viszont szerdán reggel…..
Mazsolacsata 2009.08.30 13:57:45
Édesjóanyám olyan töltött paprikát főzött, hogy most tértem vissza laposkúszásban a konyhából, ahol még be kellett nyammognom nagy titokban +1 darabot, mert az ebéd óta eltelt másfél órában csak arra bírtam gondolni, mikor lesz már vacsora :)..
kismvity naplója Robbanjak??? 2009.08.16 14:56:50
Kis családom ma egy kissé felhúzott...Sugica ezerrel dumál, és balettozik a tükör előtt! Már 7 éves, de képtelen felfogni, hogy attól, hogy énekel, ő még nem lesz hercegnő!:P Talán túl sok Disney-hercegnős mesét nézett az utóbbi időben...Férj. Itt ül a gép előtt, nyomatja…..
Rettegéssel tekintek az előttem álló jövő hét elé...Nem, nem a hivatallal van bajom, hanem azzal, hogy igent mondtam a kocsmára! ÓÓÓÓÓ, nagyon bánom! Isten az atyám, azt mondom, nagyon hülye voltam, hogy nem hallagattam az eszemre!Most volt szerencsém egy órácskát besegíteni a…..
kismvity naplója Na most aztán... 2009.08.11 20:05:00
A fene azt az áldott jó szívem!:P Miért nem tudok nemet mondani???No, mit tippeltek??? Igen, talált, süllyed. Mégiscsak elvállaltam a kocsmát! Végig én, és a B. csak tartalék. Remélem nem lesz semmi baj, és nem kell majd behívnom dolgozni!Persze azért a Búcsúba majd valahogy csak…..
kismvity naplója Végre hétfő! 2009.08.10 19:24:49
Tudom, általában Garfielddal értek egyet, és utálom a hétfőt. Most viszont tényleg vártam, hogy vége legyen a hétvégének. ...mert hétvégén itt se gyógyszertár, se doki...No, végülis ma reggel azzal kezdtem a napot, hogy időpontot kértem a dokihoz. Fél 12-re mentem. Be voltam…..
A dolog érlelődik, de egyenlőre várok...Kíváncsi vagyok, mikor jön el az idő! Szilárdan elhatároztam magam, és kivételesen Tibi is egyetért a dologban...Mert zajlik az élet! Bekövetkezett az, amiről egyszer már írtam! ...és az elhatározás, az elhatározás! Rébuszok...…..
szaguldo kacaj 2009.08.11 19:50:07
Ma 1-kor megvolt az üzemorvosi vizsgálat! Csak kérdezősködtek, vérnyomást mértek, "meghallgatóztak". A vérnyomim szabvány 120/80 volt. Ja, és nyugtatók akartak felírni!:-O De modtam, hogy nem szükséges...Kicsit mostmár többet tudok, bár még ez is csak olyan…..
kismvity naplója Túléltem... 2009.07.06 14:37:52
Tegnap este sokáig beszélgettem a barátnémmel itt a neten. Sokat segített, jó volt valakinek kiönteni a szívem!:)Hajnal 4-től csak forgolódtam az ágyikómban, alig vártam, hogy reggel legyen.Reggel persze rámjött a hasmenés, minden bajom volt, nagyon nem akarózott menni!:PGyorsan…..
szaguldo kacaj 2009.07.07 11:20:10