Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csacsog az agy

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csacsog az agy Cím nélkül 2009.11.19 14:51:00
   Mondhatnánk, hogy az a nap éppen olyan volt, mint a többi, de a mindent elpuhító köd, ami belepte a várost mégiscsak különlegessé tette.Amikor hajnalban Riny kilépett az utcára, már tudta, hogy valami készülőben van. Valaminek ma történnie kell, mert a világ…..
Khaos Volt-e már így? 2009.10.04 00:00:00
Voltál már úgy, hogy valamire vársz? Valamire, amiről azt sem tudod mi, mikor jöhet el, miért vársz rá; előtted van, és mégsem  tudod meg mi az? Voltak már üres pillanatok, amikor érezted, hogy egy pillanatra, egy felismerésre vársz, amikor a tested minden porcikája borzong a…..
Läkartidningen 2006 oktober Jonas Dencker professor, institutionen för klinisk neurovetenskap, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg Jan Wålinder professor emeritus, psykiatriska kliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Mölndal jan.walinder@beta.telenordia.se) A svédországi…..
Läkartidningen (08.11.18) A robbanásszerű technikai fejlődésnek köszönhetően könnyebben lehet diagnosztizálni az agy betegségeit. Ugyanakkor a klinikákon nagy az igény a továbbképzésekre, hogy a legoptimálisabban tudják felhasználni az új technikákat a betegek javára. A…..