Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mammooth

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Kreativitás elmélet! 15. 2009.08.29 10:49:00
Kis kihagyás után ismét itt van egy feladvány. Hajrá, Hajrá! Az olvasónak megint azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót, a lentebb látható eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem feltétlenül a tárgy valós…..
Előzmények itt. „A forgatókönyvírók fantáziája elég szegényes! De mégis hogyan kellett volna meghalnia? Ágyban párnák közt?” Horizont   Hát ha nem is ágyban párnák közt, de mindenesre rendezhettek volna „fantáziadúsabb” halált is az…..
1989 december huszonhetedikén láttam meg a napvilágot egy debreceni kórházban...Bár Romániában élek s román állampolgár vagyok, a szüleim úgy döntöttek, hogy biztonságosabb lesz a forradalom miatt, hogyha Magyarhonban születek meg...Örülök neki , így legalább ha megkérdezik…..
...hát hol is kezdjem?Talán az elején, igaz?Pfoaj,nehéz lesz...Sokmindenre vissza kell emlékezzem...S elég nehéz...Nehéz újra visszagondolni arra a rengeteg rosszra, ami eddig történt velem...De elkezdem, mert ezt akarom...Mindis is le akartam valahova írni ezt s ez a tökéletes hely,…..