Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kispöcs Happy dog 2012.03.01 12:44:00
 Háhá, elképzelem az engem olvasó csekély értelmiség arcát, amikor ezt a címet megláttátok... :D :D :DNa, nyugi, no para, no dog. De még mielőtt dogoznánk, mesélek valamit.Reggel csekkoltam az emailjeimet és elidőztem picit felettük. Egyrészt, mert válságos…..
xor 2012.04.14 11:49:16
@Gem121: A türelmetlenség arra késztetett, hogy zugolvasóságomat levetve regisztráljak: innen jön az "ex". :)

De a kérdés nem az, hogy ex vagy zug, hanem hogy mikor lesz happy-dog? :D
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
xor 2011.02.08 21:43:32
A képgalériánkban látható állatok - egy hím és egy nőstény jegesmedvekölyök - a Laohutan óceánparkban születtek július 29.-én, szerdán. ..
xor 2009.08.07 11:03:53
A cukiság kedvenc rajzolt dögje most egy léggyel került intim kapcsolatba, hogy a nagy hajkurászásban atomjaira bonthassa környezetét.Szerkesztőségünk macskásai a videó megtekintése után azt állítják, hogy Simon Tofield ezzel az új résszel rendesen mellényúlt, mert a macska nem…..
Bár még nem merem elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, elmúltak a reggeli émelygések-szédelgések. (persze, ez azonnal újabb aggódósabb gondolat-lavinákat is elindíthatna, de nem hagyom magam- saját magam által a mélybe lehúzni és pont). Talán köszönhető mindez a csodaszép és…..
A jó idő beköszöntével szinte minden blogban megtalálható egy-egy negatívabb hangvételű bejegyzés a játszóterekkel, az ott fellelhető anyukákkal, konfliktusokkal kapcsolatban. Magam is tele vagyok ambivalens érzésekkel, mert egyik felem igenis szükségét érzi a langymeleg…..