Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreamcatcher

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokott dolog, ha valaki nem a négy fal között forgat, hanem kimegy a szabadba, akkor a járókelők vagy a környéken élők egy része azonnal elkattintja a kamerás mobilját. Ezúttal Joseph Gordon-Levittről készült néhány fotó, aki zsaruegyenruhában feszít, ez megerősíti, hogy…..
A Showtime a Tudorok sikerén felbuzdulva újabb, sikergyanús történelmi sorozatot készített, Jeremy Ironsszal a főszerepben. A Borgia családról szóló, részben Magyarországon forgatott Borgiák az amerikai premier után alig három hónappal, június végén érkezik a magyar…..
Már tavaly megírtuk, hogy a brit ITV négy részes sorozatot akar forgatni a Titanic katasztrófájából, ha már James Cameronnak olyan nagyon bejött. A filmsorozatot jövőre akarják bemutatni a tengerjáró születésének és pusztulásának századik évfordulóján. Azt viszont csak most…..
A gyönyörű kanadai színésznő sokat profitál különleges arcából, de testét is szívesen használják a rendezők. Egyébként a marokkói ősöknek köszönheti ezt a különös szépséget, amelyek miatt gyakran szerepel a legszebb nők ranglistáján. Nekem a Túl sok nő-ben tűnt fel…..
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
dreamcatcher 2011.01.27 01:05:55
@hagyma: nem olcsó...de hogy menő e....azt nem tudom..viszont állítólag minőségi és jót tesz a lábnak...kényelmes stb...szóval jóféle..
Előtte: holnap este 7-ig még lehet szavazni, tessék klikkelgetni!A Sátán kapuja  - The Gate (1987) Rendezte: Takács TiborErre a gyöngyszemre még az előző posztban, Róka-Rudi nevű kommentelőnk hívta fel a figyelmemet. Pontosabban már egy ideje megvolt, de még nem vitt rá a…..
Hat éve a gazdagokat húztak le a gyémántokkal, most ugyanezzel a módszerrel háziasszonyok nyomulnak tömegesen egymás között.Korábban a leggazdagabbakat célozta furmányos pilótajátékával Tencz János és Leinemann (Sciennet) Zsolt. A Akkor börtön lett a vége. A módszer…..
Pofonosládika Just Kiscelli 2009.02.09 16:37:00
Időben mentem (sárban-csúszástól és lépcsőmászástól verejtékezve csatakosan, életem kockáztatása árán a hajtűkanyarban lévő gyalogosátkelőnél), így volt lehetőségem háromnegyed órán át nyugodtan ülve nézni a barokk kőszentek közé suvasztott kivetítőt, rajta a…..
dreamcatcher 2009.02.10 22:35:17
Pofonosládika Reetzi 2009.02.02 15:18:00
Szabadidőmben recepciózom.     Van valami mámorító a feladat felelősségmentességében. Úsznak a napok, mint a vatta, az egymást ritmusra követő, kisszerű események jelentősége ragszámos matricányi. Bejön, kimegy, csörren, felvesz, letesz, kattint, rendel,…..
Avagy: We’re All Gonna Die – 100 meters of existence. Ez a címe Simon Høgsberg, koppenhágai fotóművész aktuális projektjének, amely az "átlagemberek" különlegességéről szól. A 100 méter hosszú (100 m x 78 cm) kép tizenhét hónapon keresztül készült és 178…..
dreamcatcher 2009.01.21 16:56:52
Van úgy, hogy az igazán profi autogramgyűjtők is hoppon maradnak, s csak utólag tudják meg, hogy Budapesten, Magyarországon járt valamilyen híres ember, világsztár. A teljesség igénye nélkül néhány név, a kudarcok listája, pár mondatos kommenttel, akik az elmúlt években úgy…..