Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenki téved

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a postsorozatban a címben szereplő két dél - amerikai állam 20. századi történelmével, és annak a gazdasági fejlődésre gyakorolt hatásával fogunk foglalkozni. A téma több szempontból is tanulságos. Míg Chíle Latin Amerika bezzegországa és sikertörténete, addig…..
Hiba lenne azt gondolni, hogy az kocsiépítők mind autóbuzi fanatikusok lettek volna, akiknek a világa a négy kerék és a kasztni határolta térre szűkült Az Autohistory-n eddig is esett már szó néhány szakemberről és álmodóról, akik különböző területeken is kipróbálták…..
Az egész magyar sajtó tele van az MTI fordításával, miszerint különösen agresszív hererákot okoz a füvezés: Észak-Amerikában és Európában az ötvenes évek óta 3-6 százalékkal csökkent a hererákos megbetegedések gyakorisága. Mivel ugyanebben az időszakban a…..
mindenki téved 2009.02.10 14:30:12
Subba A hét képe: Kiabáljanak be 2009.02.10 10:17:00
 Ezt hívják direkt marketingnek?  ..
mindenki téved 2009.02.10 11:27:59
Megláttam, a szívem majd kiugrott a helyéről. Már találkoztam hasonlókkal, kerestem, tudtam hogy egyszer megtalálom. Szerelem volt első látásra. Azt hiszem mindenkinek van egy pillanat(na jÓ több is) amikor meglátja élete cipőjét. Meglátják egymást, a cipő pedig megszólítja.…..
London túlélte a 18 éve nem látott hómennyiséget, előzetes számítások szerint a gazdaságnak 1,2 milliárd fontba került a "Snow Day". Ugyanakkor, bár ma sütött a nap, holnaptól ismét számíthatunk havazásra, és akár mínusz 10 fokra is.A mai újságokat olvasva pedig…..
mindenki téved 2009.02.04 08:31:30
Frissítés:Volt egy óra szünet, de utánna megint nekikezdett, és szakad a hó rendületlenül. Az emberek megőrültek mennek ki a parkokba és mindent amit lehet csúszkálásra használnak, ilyen például a felfújható gumimatrac! Találtam is pár lyukat a piacon, nagyon jó százalékkal…..
mindenki téved 2009.02.02 13:09:42
@Rob67: Azért nem kell annyira sarkítani :]
mindenki téved 2009.02.02 13:16:34
@totyatotya: Ja, értelek én, csak kíváncsi voltam. Egyébként a metrót valószínűleg tényleg azért zárják le, mert vannak részek, ahol a föld fölött (vagyis a földön:) mennek. A másik, hogy most mindenki, aki buszozott volna, megpróbált metróra pattani, és hát az a hétfő reggeli csúcsban nem kis problémát jelenthet. Sok helyen amúgy is durván zsúfolt ilyenkor. A buszokat meg akkor már tényleg inkább tartsák vissza, minthogy az összes összetörjön, vagy valami rosszabb történjen. Állítólag az éjszaka igen sok buszos koccanás volt. Azt sem lehet tudni, hogy ezek a magas buszok mennnyire stabilak, lehet, hogy nehezebb velük a csúszós úton.
Az angolok reakcióit olvasgatva, a szokásos, mint otthon: sokan fel vannak háborodva, hogy leesik egy kis hó (ez felénk már 30 cm fölött járhat, ahogy nézem), és nem működik semmi, a másik fele pedig élvezi az életet:)
mindenki téved 2009.02.02 13:22:32
@Farkos Csapó Gyurka: Aztán küldj be lsz egy képet a varázshóemberedről:)
1. Alapvető szabály, mely ellentmond minden nyugati sípályán élő szabállyal: próbáljunk meg a lehető legtöbbször a hátunk mögé nézni amikor haladunk lefelé, kémlelve a pálya felsőbb szakaszairól érkező objektumokat. Hiszen soha sem tudhatjuk, hogy milyen (élőlény) veszély…..