Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOLOK

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..
KOLOK 2009.09.23 17:34:20
@Lili Marleen: Csatlakozom hozzád!Könyörgöm olvassák már el a kommentelő droidok(tisztelet a kiv.-nek) a Rabosított felperes posztot.Aki abban a posztíró és hozzátartozójának a viselkedését elfogadhatónak és követendőnek tartja,azzal nem tudok mit kezdeni.Nem tudom,h az állítólagos egyetemi oktató posztíró(kíváncsi lennék az egyetemen mit szólnak ehhez a stílushoz) mit szólna ha az egyik diákja,mondjuk egy igazságtalannak vélt sikertelen vizsga után odaülne az ő asztalára és elküldené a halál f...-ra mert nyilvánvalóan mondjuk rasszista.Valszeg Ő lenne a legjobban kiakadva.Én a helyében mélyen sunnyognék h így viselkedtem,nemhogy még büszke is legyek rá,és erre az sem mentség,hogy esetleg jogilag igaza van.
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..