Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aafonya

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Budapest Oltár 2010.07.25 01:00:00
A Bazilika egyik legszebb festményén, Benczúr Gyula alkotásán, Szent István ajánlja fel a koronázási ékszereket Szűz Máriának...
aafonya 2012.01.05 15:56:48
Kulcsok a Nincs-Kapuhoz Pihenő 2011.12.29 13:47:00
The winds were blowing us towards here.This varec shore where seaweed stopped their caress.Old sea echoes were spaced and distilled.We have much to exchange my friend, Sand Traveller.Take me in your hand and let me whisper.You were my body, I'm still your memory...=A szelek egészen idáig fújtak…..
...A Buddha ezt mondta:Amikor a lények mérhetetlen és megszámlálhatatlan sokasága már elérte a teljes felszabadulást, valójában e lények nem lények többé, akik örökre felszabadultak. Miért mondom ezt, Szubhuti? Azért, mert ha egy Bódhiszattva bármi módon kötodne az olyan…..
Kulcsok a Nincs-Kapuhoz Adyashanti 2011.12.29 13:29:00
CSENDAz elme hullámaia Csend kapuját döngetik.Ö azonban nem szól,Nem válaszol és nem vitázik.Töle indul minden gondolat,minden érzés,minden pillanat.Csend.Csupán egyetlen szót ismer.Ez a szó maga a lét.Megneveznéd,de nem tudod.Megértenéd,de fel nem foghatod.És az elme nekimegy a…..
„Ó Thoth, Nagy vagy te a Föld gyermekei közt,de léteznek titkok, melyeket nem ismersz.Tudd, hogy egy olyan tér-időből jössz mely alant található.És tudd meg, hogy egy olyan térbe kell jutnod, mely a tér-időn túl van.Keveset tudsz a bennük rejlő titkokról,kevés a rájuk…..
Üdvözöllek titeket, kedveseim, Kryon VAGYOK a Mágneses Szolgálattól.Csodálatos újra találkozni veletek. Ma a szeretetről lesz szó, a szívről és létezésetek igazságáról.A szeretet az az energia, ami által növekedtek, a félelemmel ellentétes energia – a szeretet a kiterjedés…..
  A vízió a tudat. A tudat üresség. Az üresség tiszta fény. A tiszta fény egység. Az egység a nagy üdv. ..
 1.ének A tudat csodálatos természete Emahó! Láss csodát!   Én, a gondtalan, vidám csavargó dalt írtam a látásról, mellyel az összes ösvény és szint egycsapásra átszelhető! Dalom a "Garuda Röpte" címet kapta, jól figyelj hát, kedves gyermekem, szavamra:…..
Egyszer régen a Sakák legyőzője a Himatunga felé indult és Huna-Föld (a Hun dinasztia földje, Nyugat-Tibet) közepén a hatalmas király egy különleges férfit pillantott meg, aki a hegyen élt. A férfi arcbőre aranyszínű, ruhája hófehér volt.A király megkérdezte:- Ki vagy te…..
Mesterem, Lhadzse Szönam Rincsen,együttérzéssel tekints rám!Előző érdemeim által elnyertem ezt az értékes emberi testet,láma, mindig emlékezz rám!Aggódás nélkül alakítom minden cselekedetemet a nirvánához vezető úttá,láma, gondoskodj rólam!Munka és fizetség nélkül…..
Kulcsok a Nincs-Kapuhoz Koanok 2011.12.29 12:54:00
- Mi az Út? - Menj!   ---   - Ki a Buddha? - kérdezte egy szerzetes - Ki vagy TE? - kérdezte a Mester   ---   - Mit keresel? - kérdezte a Mester - A megvilágosodást. - válaszolt a tanítvány - De miért keresed a kincsestáradon kívül? - Hol van az én kincsestáram? -…..
"Az emberek nem szeretik az egyszerűséget. Ők a bonyolult és titokzatos dolgokat szeretik. Ezért keletkezett olyan sok vallás. Például a keresztény embert csak az elégíti ki, ha azt mondják neki, hogy Isten valahol messze, a mennyekben rejtőzik, és az egyház segítsége nélkül nem…..
B-oldal Az indiai Michael Jackson 2009.07.10 07:30:00
Ahogy nosferato szokott fogalmazni: az indiaiak a japánok után a legfurcsább emberek. Álljon itt egy bizonyíték egyik kedvencünkről, Benny Lavaról, vagy hívjuk eredeti nevén, Prabhu Devaról, azaz az indiai Michael Jacksonról. Minden másodperce arany... Sokáig tanakodtunk rajta,…..
Ora @ Labora! Imádkozzál és Dolgozzál!A Jövődért! És a JelenLétedért...Ez a legmagasabb yóga!   Tevékenykedj keményen, önzetlenül küzdj, termelj, hiszen ez emelt ki az állati sorból is anno, amivel megnyerted az emberi testedet! Ugyanez fog kiemelni az emberi sorból is! A…..
aafonya 2008.12.18 20:13:08
aafonya 2008.12.22 09:08:05
Nyugati OldalKeleti Oldal Sziasztok, Kedves ButaPestiek! :)Gondoltam, folytatom az úti-naplót, mivel 1 hete már, hogy újra itt vagyok Magyarországon. Ez is egy merőben új tapasztalat számomra éshát muszáj megosztanom Veletek!1.) Az emberek élete itt túl zsúfolt.Éppezért nem…..
aafonya 2008.12.18 10:03:16
Om Hari, Om kari! :)

nem kell rájuk neheztelni. a lelkek alapvetően lusták, mert valahol mélyen tudják hogy az egész teremtett világ és sokszáz kalpa sokezer testetöltésnyi ideje áll a rendelkezésükre a megvilágosodáshoz. nincs is ezzel baj, ezér van ez az egész megnyilvánulás. csak magukat szívatják a folytonos visszajövögetéssel ebbe a szutyokba... de erre mindenki rájön 1x, aztán ha az utolsó zöldszemesostoros amőba is dzsívamuktivá konvertálódik, akkor kezdődik elölről az egész:) maha-lila jajjdejó

idővel úgyis megtalálják az említett szentháromságot: 1.Egyszerű életvitel-> ami majd elvezet az: 2. Az Abszolút igazság keresése -hez, ami pedig a: 3. Bhakti-hoz. nópara. DM idézettel: "it's just a question of time"

inkább ez a "szeretet ünnepe eza majáális", úgyhogy előre is kellemetes tudatosságteljes (lelki)békés karácsonyozást kévánnék a 3 wilág minden lakójának! és akkormár hadaggyak én is 1 kis rendhagyó ajándékot, ha szabad idéznem Gurumtól (Gurum-ból) talán a legszebb szútra-esszenciát. beszt of the (vagy from the) beszt, ámen:

"Amit teszel, amit eszel, amit áldozol, amit adsz, amiért vezekelsz, óh Kuntí fia, Nekem tett felajánlásként végezd."

"Így szabadulsz meg a tettek bilincsétől, melyek jó vagy rossz gyömölcsöt teremnek. Ha a lemondás jógájával fegyelmezed magad, megszabadulsz és hozzám érkezel."

"Nekem egyforma minden élő. Nem gyűlölök, nem szeretek. De akik áhítatos szeretettel tisztelnek, azok Velem vannak, és Én velük vagyok. "

"Legyen akár a legnagyobb gonosztevő, ha Engem szeret, mást nem imád, szentnek kell őt is tartani, mert a helyes utat járja."

"Hamarosan megtisztul, és az örök béke útjára lép. Hidd el Kuntí fia, az Én hívem nem vész el soha!"

tam aham bhajami