Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aromatique

18 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A karácsonyfa olyan, mint a gyerek: mindenkinek a magáé tetszik a legjobban.    Bár a trendmagazinok hasábjain, és az erre rendelt blogokon komoly ízlésnevelés folyik, azért így karácsony másnapján újfent megállapíthatom: a karácsonyfa nem a divatról szól, hanem arról, aki…..
Imádom a majonézes burgonyasalátát...főleg hagymával. Sok hagymával. Gyakran vékonyra felkarikázott póréhagymát adok hozzá, de lehet vörös vagy mogyoróhagymával is készíteni. Tehetünk bele egy kis fokhagymát is. Nyugodtan kísérletezzünk különböző fűszerekkel, hogy…..
 Az ízlelőbimbóim szabadságot kértek a karácsonyi készülődésből...Megunhatatlan, nagy klasszikust készítettem: az én receptem annyiban tér el a hagyományostól, hogy egy kevés gombát is teszek bele. Persze ősszel a legjobb, mikor még van kerti paradicsom és paprika, de már fűszeres erdei gombát…..
Tudom, hogy mindenkinek az az ominózus Briget Jones-os jelenet jut eszébe a karácsonyi mintájú pulóverekről. Pont ezért vagy ennek ellenére a nagy divatházak sem hagyják ki a pingvinnel, rénszarvassal, hópelyhekkel és társaikkal díszített kötött termékeket. Nekem még sosem volt…..
Aromatique 2011.11.20 09:08:03
Szörnyű probléma emészti a társadalmat: sok nő férfi borotvát használ!Nemrég jelent meg egy kutatás a Venus-tól (ami ugyebár Gillette női termékvonala), ami szerint a nők 30%-a olyan borotvát használ, ami a szexi borosták és a szörnyű bajszok és szakállak legyalulására…..
A Halloween-hez közelítve éppen időszerű ijesztgetős reklámokkal előrukkolni, az Agent Provocateur marketingesei pedig egyébként is törekednek arra, hogy minél meghökkentőbb, különlegesebb kampányokkal sokkoljanak - ami hol sikerül, hol pedig nem. Ezúttal a "Soiree"…..
A Clinique új alapozója hibátlan bőrt ígér, azonnal. Ez elég bátor kijelentés önmagában, de szerencsére alá is támasztják érvekkel. Az iszonyatosan hosszú nevű Repairwear Laser Focus All-Smooth alapozóba ugyanis a márka öregedés-visszafordító szérumának (a még hosszabb…..
Strange's fashion & gossip Csizmák 2011.09.24 08:54:00
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mindig gondot okoz a csizmavásárlás. Általában nem szoktak nagy igényeim lenni: legyen kényelmes, meleg és ne legyen agyondíszítve, ja és még a színét szoktam előre eldönteni: barna vagy fekete, illetve, hogy magas legyen-e a sarka vagy lapos…..
Bár a Versace-ért alapvetően nem rajongok az Atelier Versace kollekciók azonban utóbbi időben mindig elbűvöltek (például ez). A legfrissebb, őszi ruhákat Kasia Struss mutatja be nekünk. Különleges megoldások, sok-sok gyönyörűség. ..
Folytassuk a tegnap elkezdett őszi/téli lookbookok szemügyre vételét a Christian Dioréval, John Galliano - a divatháznak tervezett - legutolsó kollekciójával. Többet nem tudok hozzátenni, mint amennyit már a bemutató után is elmondtam róla itt, szóval nézzük inkább ezeket a…..
Aromatique 2011.07.01 11:43:05
Most aztán lelepleződött Lady Gaga és Nicky Minaj legkedvesebb cipő beszerzőhelye, a kristályokkal, tollakkal és keresztekkel felcicomázott lábbelik nem is találhatnának jobb gazdára. A Gasoline Glamour tervezői ragasztópisztolyokkal és szegecsekkel felfegyverkezve támadnak neki a…..
Aromatique 2011.06.29 12:04:38
Azt hiszem, nem sok mindenről marad le az, aki márciusban nem látogat el a Zara valamelyik üzletébe... vagy mégis? Mit gondoltok? ..
Aromatique 2011.03.08 19:40:25
Aromatique Lazac-steak 2011.02.27 18:43:00
Még január környékén kaptam a páromtól egy grill serpenyőt. Azóta megszállottan halat szeretnék sütni. Nem is értem miért nem egy jó steaket...de "az én világomban" az az edény halnak való!Persze egyszerű is lenne, ha hajlandó lennék megenni a boltokban kapható…..
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..
Megkezdődött Párizsban a tavaszi/nyári Haute Couture-kollekciók bemutatója.Először csodáljuk meg John Galliano legújabb, a Christian Dior Divatháznak tervezett kollekcióját, ami ismét izgalmas és gyönyörű lett... ..
Idén ünnepli a Starbucks fennállásának 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból új logóra váltanak - a cég történetében ez lesz a negyedik (eddig 1987-ben és 1992-ben változtattak rajta). Nektek hogy tetszik az új logó?  Ti szoktatok a Starbucks-ban kávézni? Én nem. Az…..
Végre beszerereztem, egy már régóta áhított konyhai eszközt. Nyár óta kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek egy szilikonos sütőformát, amit most végre meg is tettem. Muffinoknál próbáltam ki előszőr, és szerelem volt első sütésre! Ezek után vettem meg ezt a dobozformát.…..
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
Hasonlóan a tegnapi naphoz, ma is Enikővel indítjuk a napot. Ma a Bergdorf Goodman legutóbbi katalógusának fotóit nézhetjük meg. Mihalik Enikő ezúttal tűzvörös hajú, szuperül néz ki és leginkább fürdőruhában látható, ráadásul annyira erőteljesen színesek a képek, hogy…..
A csillogós nyulam mellé ma éppen egy bagollyal szemeztem az Accesoriseban, de szivesen hordanék egy egész táplálékláncot a kezemen. Persze csak külön-külön, nehogy egy óvatlan pillanatban a vérengző T-Rex felfalja az ártatlan repülő malacomat. Számomra tökéletes…..
Aromatique 2010.11.12 14:42:09
 Ez a hihetetlen ízkombinációjú indiai finomság pillanatok alatt elkészül. Ajánlom azoknak, akiknek tényleg nincs fél óránál több idejük a főzésre, vagy csak egyszerűen lusták... Krémes, sűrű paradicsommártásban főzzük a csirkét, majd a végén tejszínnel…..
 Kedves Olvasóim,akik még néha - néha idenéztek...Sajnálatos módon dolgozni kezdetem. Burger Kingben, étteremvezető-helyettesként. Igen, nos én és a gyorsétterem, ahol a kreativitás él, csak szigorú határok között! :DNapi 10-11 óra munka után nem sok energiám marad főzni…..
Ahogy azt már az elmúlt időszakokban megszokhattuk, Michael Kors reklámkampányában ismét Carmen Kass és Noah Mills tűnnek fel. A divatfotók nagyon tetszenek, kellemes, napsütéses őszi hangulatot idéznek egy kis romantikával megfűszerezve. A fotós Mario Testino volt. ..
Aromatique 2010.07.30 11:48:34