Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soma0213

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kollégáim nem próbáltak visszatartani, komoran néztek utánam. Tudták, felesleges lenne minden szó. Tudták, mindenki életében eljön a pillanat, amikor a saját bőrén akarja megtapasztalni, mire képes. Nekem pedig tudnom kellett, képes vagyok-e átrágni magam legalább háromszáz év…..
Tiltott szavak Hajaz 2009.06.15 19:39:00
Hogy mit csinál?!Az elkenős szavak egyik díszpéldánya. Nem tudjuk, vagy nem merjük eldönteni, hogy valami csak hasonlít valami másra, vagy esetleg le lett másolva? Úgy gondoljuk, hogy koppintás, de nem inkább nem mondanánk ki? Vegyük az energiát és/vagy a bátorságot: használjunk…..
Tasnádi István: Finito (r. Mácsai Pál)Nagyjából csak szuperlatívuszokban hallottam mindenkit beszélni Tasnádi Finitójáról, ami ismét rávette gyenge énemet, hogy megtörje az Örkény irányában már sokszor megfogadott cölibátust, így szerda este újfent a Madách téren kötöttem ki. Előadás előtt…..
Képgyár Nincs is Zsolnay-titok 2009.01.29 15:13:00
Amíg szembe nem kerültem a zöld porcelánkígyóval, úgy tudtam, hogy a Zsolnay-porcelánok a Csárdás királynővel, a csipketerítővel és a Gerbaud-val vannak egy halmazban. Hitemben az is megerősített, hogy a Zsolnayk egyik legnagyobb gyűjtője egy idős amerikás magyar, bizonyos…..
Nyugdíjkérdés, nyugdíjreform, tizenharmadik havi nyugdíj, nyugdíjas szegénység, nyugdíjak adóztatása, nyugdíjas blabla... lárifári, nem érdekel, egy mozdulattal gondoskodok a nyugdíjas jólétemről, és nem stresszelek tovább. Minden együtt van: van pompás nyugdíjszámla, tudom…..