Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakkozotteger (törölt)

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavasz kezdetének visszatérő rákfenéje a BKV-nál a februárról márciusra húzódó 30 napos bérletek kiállítása, amik valahogy mindig rövidebb ideig érvényesek. A Homár azt gyanítja, a titokzatos vírus egy bérletfejlesztési konferencián a MÁV vonatkozó szervét is…..
Péter jóvoltából egy Torkos Csütörökön kívüli durva tahóság a Vasúttörténeti Park étterméből, tavaly nyárról. A gyerekprogramokat kínáló park éttermében nincs gyerekmenü, nem jár csak köret vagy egy felnőtt adag megfelezése egy plusz tányérra, ugyanis akkor…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.03.03 10:19:41
@tranq:
@Dr Gregory House:
Látszik nem olvastok elég régóta Homárt. A legendás EDÉ-s posztban volt üvegasztal, ami még el is tört. ÉrtED-E? Egyébként meg szívesen belinkelném a posztot de már nincs fenn a Homáron :(
Az öreg rókák talán tudnak dobni hozzá 1 linket.

Egyébként meg bacc pacsker a seggébe az ilyen vendéglátósnak/pincérnek. Illene egy ilyen helyen, ahol eléggé a családosok a cél közönség lennie gyerek menünek, gyerekszéknek, előzékeny kiszolgálásnak (gondolok itt pl a tányérra) lennie.
Lakkozotteger (törölt) 2009.03.03 10:30:00
@elwood: Ok. Tévedtem. Inkább csöndben maradok.
Pettyespiroskát gyógyszertárban még sosem küldték el a francba, de úgy látszik ennek is eljött az ideje. Az önérzetes patikus 20 perc várakoztatás után egyszerűen felajánlotta neki, hogy vásároljon a konkurenciánál, ha ennyire siet. 02.05-én betértem az Újbuda centerben…..
Homár-fan tanácstalan, mert úgy érzi, felháborító az, amit az Externet megenged magának. Kétszer is a cég ügyfele lett, nem épp önszántából, de nem volt más választása, azóta meg rendszeresen net nélkül marad. Az ügyfélszolgálatot hiába hívja, a leveleire nem válaszolnak,…..
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
Szilvia egyszerűnek tűnő online bankszámlanyitása kudarcba fulladt, miután az AXA képtelen volt egyértelműen közölni vele, mire is van szükség ahhoz, hogy a szerződés megköttessen. A díját ugyan már befizettették vele, de mivel szerződése még mindig nincs, így ezt az…..
Ugye volt ott más Homár-olvasó is? Megveszünk, hogy többet megtudjunk az Arénában a vevőjét lehülyeribanckurvázó eladónőről és az egész esetről. Részletek alant. A budapesti ARÉNA üzletház CSERÉPVÁROS nevű boltjában az eladó nyomdafestéket nem tűrő mondatokkal kirakta…..
Nem egészen értjük Zoli levelét. A karácsonyi poénos üzeneteinek egy része nem érkezett meg a címzettekhez (akik talán ennek még örültek is), a Pannon ügyfélszolgálatán pedig elmondták, amit eddig is tudtunk: a szolgáltató csak a saját ügyfelei közötti sms-ek megérkezését…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.08 12:04:10
@Kulics: Na ettől én most hánytam...broáf.
A karácsonyi felárazás már olyannyira közismert tény, hogy a Tesco már arra sem veszi a fáradtságot, hogy kigyomlálja reklámújságjából a bizonyítékokat. TT néhány oldalon belül megtalálta a 203 forintról leárazott ívólevet egy hónappal ezelőtti állapotában, éppen…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.08 09:04:51
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.07 14:15:48
Most már tuti, hogy a magyar internet legjobb fejei az Eropolis "erotikus közösségi portál" üzemeltetői, akik egy, a regisztráltaknak írott levélben azzal vádolták meg saját potenciális hirdetőiket, hogy miközben szenyó módon nem hajlandók hirdetni, titokban az…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.07 07:57:12
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.06 13:59:39
@elwood: :DDDDDDDDDD
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.06 14:10:43
@schokobanane: sztem inkább azon van a hangsúly h pl 2 emberrel 1 éjszaka 12e Ft míg 1 embernek 1 éjszaka kb 7-8, lehet h lett volna másik banda, család, pár aki kivette volna ugyanúgy és így többet kereshetett volna rajta. sztem ez van a háttérben. Sztem.
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.06 14:27:14
@schokobanane: Valóban csak 2, de kiadhatta volna helyette másik 2 embernek akiknek nem kellett volna elengedni a díjat, de ez már részlet kérdés én csak vmit felvázoltam h szerintem kb így működhet. Igazából nem értek hozzá.
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
A megtört iPhone kábel kicseréltetésére tett kísérletet UndokBeka, ebből az alkalomból sorbaállt, majd szívott a T-Mobile ügyfélszolgálatán. A kábel garanciális cseréjéhez a készüléket is le kellett volna adnia, hiszen azon van egy sorozatszám, ami szükséges a garancia…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.06 09:59:31
Az mondjuk nem lehet vitás, hogy az év legjobb spamját kaptam meg hétfő délután, de az az érzésem, hogy Braco (ejtsd:Brácó) még hónapok múlva is ott lesz a viccesspam-élmezőnyben. Ha valaki nem ismerné, az érzékeny pillantású és csodahajú zágrábi férfi bemegy egy terembe,…..
Lakkozotteger (törölt) 2009.01.06 08:19:09
@Andrzei: nem figyeltél az elején ő nem gyógyít, csak energiát sugároz.

Tényleg, lehet h Csernobilból szalajtották erre még nem gondolt senki? Biztos azért sugároz.
A kedvenceim azok a levelek, amelyekben az idegileg tönkretett szerző-fogyasztó kedélyesen mikszáthos anekdotázgatással kezd, bőségesen adagolt részletekkel, majd egyszer csak szakad a húr, és tagoltalan káromkodások formájában kiárad a lélek keserűsége. Íme a legfrissebb, igen…..
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
Lakkozotteger (törölt) 2008.12.19 14:30:37
Lakkozotteger (törölt) 2008.12.19 14:32:04
A backdoor friss, hadd ne mondjam csípős szellemiségét sikerült plakátra csempésznie a mindent összeokádó állapolgárok megregulázására készülő londoni hatóságoknak. űalkotás üzenTegnap volt Index-karácsony, úgyhogy mélyen azonosulni tudok a műalkotás üzenetével. A…..
Elvileg mindenki tudja, hogy telefonon soha nem adunk ki semmiféle banki azonosítót, a gyakorlatban mégis mindig akad, aki beleesik a csapdába. A Szolgáltató Homár ezért égnek emelt mutatóollóval teszi közzé ezt a pénteki rutinesetet. Mai nap egy Tóth Tibor (?) nevű egyén keresett…..
Lakkozotteger (törölt) 2008.12.19 12:56:50
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
Mikulás a Lufthansa jóvoltából 5 órát töltött el a müncheni reptéren, pedig már nagyon szeretett volna hazaérni. Az ügyfélszolgálat ott már nem tehetett semmi, de legalább adott 10 eurót reggelire, az is valami.Eddig körülbelül 100 ezer kilométert repültem a Lufthansával, és…..
A Fogarasi úti OBI képkeretező szolgálata már botladozott nálunk egyszer, akkor a megrendelt keret fatípusával volt a probléma. BuMi72 már a megrendelésnél problémákba ütközött, ugyanis hiába kereste a keretezőt, az sosem volt a helyén. Az OBI Vevőszolgálata szerint persze ott…..