Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clockworknora

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stella McCartney a felnőttek után most a gyermekeknek próbált meg ruhákat tervezni, méghozzá a GAP számára. A hetven darabos kollekció ruhái az újszülött babáktól kezdve egészen a gyermekek 12 éves koráig szólnak. Az árak nem vészesek, 14 és 128$ között juthatnánk hozzá…..
Amennyire jól sikerült már önmagához képest Marc Jacobs tavaszi/nyári kollekciója, a lábbelik annál csúnyábbak lettek.Furcsa kialakításúak és rondák, nem tűnnek túl kényelmesnek sem, az összképen pedig csak tovább ront a modellek sebes, ápolatlannak tűnő lábfeje.....
clockworknora 2009.09.18 17:03:05
@ddevil: valóban, nem éppen gusztusosak:D
a cipők sem jobbak, talán az elsőt elfogadnám
Az amerikai Harper's Bazaar már a Halloween-ra készül, ebből az alkalomból közöl le egy hosszú fotósorozatot Tricks & Treats címmel, melyhez az ihletet Tim Burton mesevilágából és e mesék karaktereiből merítette Tim Walker.A fotókhoz Malgosia Bela, Srej…..
Michelle Williams még a Dawson és a haverok-ban tűnt fel, de talán jobban ismerhetjük onnan, hogy ő volt Heath Ledger exbarátnője, illetve kislányának (Matilda) édesanyja.Az amerikai Vogue októberi címlapján látható majd, egészen új, rövid frizurával. Nekem kimondottan…..
Tyra Banks azért kap ma tőlem sok-sok jópontot, mert a férfias és a nőies nagyszerű kombinálása, valamint a nadrág üdítően friss a vörös szőnyegen. Igaz, lehetett volna egy picit ünnepélyesebb, de ennek ellenére: tökéletes!9,5/10 ..
Erre a borongós vasárnap délutánra ez jutott: ..
Cindy Crawford fénykorában, tetőtől-talpig fehérben, durván sötét rúzzsal az amerikai Vogue 1994 decemberi számában. A képeket Nick Knight készítette.Azt hiszem, nem ez a legjobb sorozat róla a kilencvenes évekből... ..
 Ritka mondat, mindenki örüljön velem: Paris most kifejezetten jól néz ki, szép a ruha, jó a haj és a smink. Elégedett vagyok vele. 8/10 ..
Tegnap névnapi ajándékként kaptam egy nagyszerű (inkább képes) könyvet, régi hirdetésekkel, reklámokkal. Annyira fellelkesültem, hogy gyorsan indítok is egy ilyen rovatot, stílszerűen most még divatcégekkel, de a későbbiekben lesz mindenféle, mint például Coca-Cola (szerintem…..
A New York-i divathéten bemutatták a Diesel Black Gold jövő őszi-téli kollekcióját.Hááát, ööö, nehéz lenne választanom. És sajnos nem a bőség zavara miatt. Mi ez? Szakadt, toprongyos kollekció. Nem tetszik. Egyáltalán nem. Ez volt az első reakcióm.Jobban…..
Ellen von Unwerth fotósorozata Audrey Tautou-ról.Imádom ezt a lányt, bárhogyan is sminkelik, mindig egy bájos kislány mosolyog vissza a képekről.....
A Fornarina tavaszi/nyári kollekcióját fogja népszerűsíteni Lindsay Lohan, ugyanis ő lett a divatcég reklámarca. A fotókat Musati + Aimone készítette Hollywood egyik legexkluzívabb helyszínén, a "House Stahl"-ban.A képek LiLo-ról elég meggyőzőek, úgy…..
Se mentség, se magyarázat. ..
...Cintia Dicker, napszemüveg, rágólufi...A képeket Marilyn Minter készítette...
Remek 2009-es évre szóló falinaptárra bukkantam. Ugye mindannyian ismeritek a törékeny termékeket védő csomagoláshoz alkalmazott bigyót, amin a pöttyöket ki lehet pukkasztani? (Ha valaki tudja a pontos megnevezését, annak külön megköszönném, ha elárulná.)Leleményes…..
clockworknora 2008.12.19 00:05:03