Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flir

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ír zenei őrület, magyar módra, egy kis csángó beütéssel! Hogy is van ez? – kérdezheti az olvasó. A címben található űrmérték megfelel egy FIRKINnek (ejtsd: förkin) , amely nem más, mint egy régi angolszász sörmérték. És hogy mi még? Egy fergeteges magyar zenekar, mely…..
Délelőtti szabály: A jó lenne egyedül lenni, azt jelenti, hogy van valakim. Valaki más.A fiúnak üzenjük: Légy őszinte, bazmeg.Mindenkinek üzenjük: Tessék már küzdeni a kapcsolatért.Innen loptukKedves Szakítós!Nem kell feltétlen kiraknotok, mert nem szeretnék részletekbe menően…..
Flir 2008.12.17 21:30:55
Sziasztok!

Én vagyok a posztoló.
Nagyon furcsa ez a szituáció, mert más szakításoknál én is találgattam, hogy ki mit rontott el, hogy mit kellett volna másképp csinálni és most a másik oldalról szemlélem kicsit a dolgokat.
Csak néhány gondolatomat megosztanám, ahogy végignézegettem a kommenteket.
Először is, nem vagyok az a kutakodó típus, ő is, én is tudtam mindenhez a jelszavakat, de nem éltem vissza vele, szerintem ő sem. Most kerestem egy hibást, akire rá lehet kenni az egészet (és persze teljesen véletlen) találtam is.
Direkt írtam röviden, nem akarom kiteregetni a szennyest, de azt hiszem mind a ketten tisztában voltunk a problémákkal, mindkét fél részéről, ugyanakkor nem sokat tettünk, hogy ezek megszűnjenek. Most már késő, sajnos.
Tudom, hogy rettentő sok mindent elrontottam, de ő sem volt tökéletes.
A langyos fos kifejezés valóban erős, de én úgy éreztem, hogyha már olyan vad szerelem nem is köt össze minket, egy nagyon nagyon mély szeretet viszont igen. És örüljek, hogy ennek vége? Nem örülök. Nem vagyok az a szerelmes típus, elég racionális ember vagyok, nem a szívemmel döntök. Én boldog voltam. És most nagyon hiányzik.
Persze természetes, hogy a mai világban már a szerelmünk is fogyasztási cikk, ha baj van vele, visszacseréljük, de azért nem szeretném, ha ezek a dolgok velem megtörténnének.
A tanulság az, amit írtatok néhányan, hogy mindig tenni, dolgozni kell a kapcsolatért.
Mindenesetre köszönöm az építő és a romboló kritikákat egyaránt.
Azt mindenesetre remélem, hogy tényleges megcsalás nem történt, de a majomeffektus bántó.
Bocs, ha hosszú lett.
Flir 2008.12.17 23:01:38