Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pióc

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy siker előtt áll az u17-es szlovák korosztályos válogatott. Éremért játszhat a világbajnokságon a hat idegenlégióskodó játékossal felálló csapat, amely újabb dicsőséget hozhat a szlovák focinak. Most Uruguay csapatával találkozunk a nyolcaddöntőben, ha tavaly vertük a…..
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
A zágrábi Dinamo hivatalosan is a BL eddigi történelmének legrosszabb csapatává vált. Huszonkét kapott és három rúgott góllal, pont nélkül esett ki. Az utolsó csoportmeccsen a Lyon hetet vágott Zágrábban. Még a Dinamo középkezdéséből is lyoni gól született. Az…..
BtheBest Hazi allatok 2010.02.02 08:15:00
 Latom hogy a lovak amikor szoba kerultek akkor nagyon sok embert erdekeltek vagy legalabbis beszeltek rola! Eppen ezert gondoltam hogy irok most arrol milyen hazi allatokat kell tartani ahhoz hogy igazan teljessegeben azt lehessen mondani h mennyire cool arcok vagyunk!! Elosszor is ott…..
 BevezetőMagyar focitörténeti sorozatba kezd az orulunkvincent.blog.hu! A széria nem törekszik teljességre és nem nyúlik majd vissza a legendákkal övezett régmúltra. Nem kap helyet benne Orth, a Fogl-gát, Bozsik, Puskás vagy Hidegkuti. Nem olvashattok Albertről, Göröcsről…..
pióc 2009.09.08 15:34:48
Olvasónk két hétig abban a tudatban élt, hogy felvették, majd kiderült, hogy mégsem... Sziasztok,  Szeretném Nektek leírni mi történt velem és a tanácsot kérni, lehetne e valamit tenni az ellen, hogy ilyen és hasonló eset ne forduljon elő.  Mivel egyre több…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
Poligraf Sólyom Romániában 2009.03.13 14:11:08
 ..
pióc 2009.03.13 16:22:04
@blokkos: egy ilyenért amig írtal egy magára valami is adó országban ( Szlovákia, Románia, Gabon, Nicaragua ) egyszerűen felakasztanának téged !
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
pióc 2009.02.05 19:22:05
pióc 2009.02.05 19:24:01