Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tagfgafdg

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben szereplő mondat egy baráti sörözés alkalmával hangzott el, miután már az asztaltársaság jó magyar szokás szerint elérkezett addig a szintig, amikor jólesett kicsit mások pénztárcájában kotorászni. A téma feldobója rögtön ékes példával is szolgált: "A Gizi…..
Nyerd meg ezt a buja kis hímes tojást! A TENGA egy japán férfi örömszerző és maszturbátor termékcsalád, melynek tagjai egymástól eltérő egyedi felépítésüknek köszönhetően különleges egyedi élményt nyújtanak. Kitalálója Mr. Matsumoto, egykori mérnök, ő…..
tagfgafdg 2010.06.10 18:24:31
Tudjuk jól, mennyire huncutak vagytok ti, kütyüfanok, ezért a tavaszt ezekkel az érdekes és bizarr szexjátékszerekkel indítjuk a blogon. Persze csak a "Köll még?" után... Hihetetlenül élethű műnők No comment, gondolom mindenki ismeri őket. Aki nem, az valószínűleg egy…..
Remek sztorit dob fel Hampuk Richárd blogja, aki a témára levélben is figyelmeztette a Homárt. A meghökkentő poszt lényege, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egyik, idei döntése gyakorlatilag azt mondta ki fű alatt, hogy tilos erotikus webshopot üzemeltetni Pumaföldön. Az itt…..
Köszöntjük az International Business School új hallgatóit! A sok adminisztratív teendő után engedjétek meg, hogy meginvitáljuk benneteket egy felejthetetlennek ígérkező bulira, ahol újra fergeteges gólyatábor hangulat lesz, és ahol nem csak saját csoporttársaitokkal, de a…..
IBSnight.hu SIGN UP NOW! 2009.08.10 10:08:00
DOWNLOAD and SIGN UP NOW!ibsnight.blog.hu/media/file/GTlevel_enghun09.docibsnight.blog.hu/media/file/Gólyatábor jelentkezési lap angol.doc ..
A hét végén megint meleg lesz, napközben 23-28 fokig emelkedik a hőmérséklet.A Balaton vize 19 fokos, így aki túlzottan felhevülne a SprIng hatásaitól, akár le is hűtheti magát.Az utóbbi napokra jellemző hűvös, csapadékos időjárást okozó front elvonult, péntektől…..
Emlékeztek még?Idén bepótoljuk ami tavaly elmaradt! A plakát alatt egy nosztalgia videót is találtok, hogy még jobban ráhangolódjatok az eseményre:)  Pótoljuk be az elmaradt partikat, zárjuk az aktív szemesztert együtt Bapatonföldváron! ..
Az IBSnight vadonatúj partysorozata úgy látszik elnyerte a tetszéseteket.Több mint 600-an bulizhattunk együtt Budapest egyetlen pénteki, főiskolai partyján! Reméljük jól éreztétek magatokat! Köszönjük, hogy velünk voltatok!A party képei hamarosan megtekinthetőek az ismert…..
Az ország legmodernebb klubjában idén először, PÉNTEKEN bulizhat a legpartyképesebb közönség kizárólag az IBS NIGHT jóvoltából... Siva tánca a valaha született egyik leggyönyörűbb szimbólum a világ teremtésére. Siva Natésvara, a "táncos isten" avagy…..
IBSnight.hu IBS Gólyatábor... 2009.02.02 22:21:00
..
..
2008. december 4-én az IBS Party sorozat szeretettel vár mindenkit idei utolsó partyjára, aki tanulmányai, barátai, ismerősei révén kötődik a Főiskolához és szívesen ünnepli velünk a szorgalmi időszak végét. A lemezjátszók mögött Dj Lauer és Dj Nash gondoskodik az…..