Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bencee

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bár az ősz már régóta megérkezett Londonba (legnagyobb felháborodásomra augustusban), a kellemes kirándulós idő folyton arra ösztönöz, hogy kimozduljak a "faluból", mert egy-egy londoni hétvége minden, csak nem kikapcsolódás. Tudjátok, amiről már írtam:…..
Sokat morfondíroztam azon, hogy írjak-e a Huszonegyévesről, hiszen mégsem akarom a magánéleti szennyest közkinccsé tenni, de végül úgy döntöttem, hogy kicsit Carrie leszek a Szex és New Yorkból, és megosztom a legújabb hódításom történetét.Az új munkahelyen sikerült már a…..
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Belsőség Zombik Angliából 2009.09.29 14:29:00
Fura dolgok történnek mostanság a szerkesztőségben. Csikós és Bende érdekes átalakuláson mentek keresztül a köd és eső országában. Igaz ugyan, hogy valószínűleg komoly pszichikai behatások érték őket, hiszen Bristolt vezettek, ott voltak a Goodwood Revival-en és még ezernyi…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Végre! Erre a hétre kijutott a bulikból, és ez feldobja az egyébként egyhangú és szürke munkás napokat, főleg, hogy annyira nem fenékig tejföl a hangulat a panzió foglalási osztályán, ugyanis Malee-nak mindig sikerül valami olyat mondania vagy csinálnia, ami miatt nem vagyok…..
bencee 2009.06.29 05:05:16
Ma reggel bepattantunk a bordó Roverbe, és elnyargaltunk Cambridge-be Dórával és Dénessel! A jelző, amit erre a városra és magára a napra használnék, az a "lovely". Viszonylag meleg idő, angol ború és felhők, de semmi eső, tökéletes időtöltés a legjobb emberekkel.…..
Van olyan, hogy az embernek elfogy a készlet, és szüksége van vagy olcsó magyar cigire (hivatalosan boltban 6 font körül van a cigi ára, otthonról hozott fehér malbit álltalában 3 fontért lehet itt venni) vagy bármi másra magyar dologra aminek a beszerzése körülményes lenne itt…..
bencee 2009.02.24 12:18:02
Kedves Londonban élő, blogot író vagy pusztán kommentelő Barátunk!Ivyvel és Poppyval arra gondoltunk, hogy ideje egyesíteni erőinket, de minimum megismerni egymás arcát, úgyhogy kitűztük a jövő pénteket egy ismerkedős estre (helyszín, időpont még nincs definiálva). Nekem van…..
Megígértem, hogy érkeznek képek, mostanra sikerült megismerkednem a fényképezővel, és már küldöm is a képeket a szobámról.Igyekeztem minden szögből megörökíteni a teljesség kedvéért...
De ez most nem tölt el különösebb örömmel! Annyira jó volt otthon, és tudom, hogy itt meg mi vár rám még jó pár hétig, szóval a kettőt nem lehet össze sem hasonlítani.A karácsony a családdal telt szépen nyugiban, és a Jézuska hozott nekem fényképezőt, úgyhogy ha minden…..