Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucky Luke

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
Lucky Luke 2012.02.01 14:54:13
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Tegnap késő este döbbenetes hírt kaptam. Meghalt Török Gábor. Ő az, akit sokan Keepitretro nicknévvel ismernek, és ezen a blogon is így szerepelt. Az index fórumait olvasgatva szimpatikus volt, és megtudtam, hogy nem is lakik tőlem messze, ezért szinte rögtön a kocsi megvétele…..
Mindent a szemnek! Ellenkeznél? 2011.07.23 22:45:00
 ..
Lucky Luke 2011.07.24 12:06:11
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lucky Luke 2011.03.10 12:20:46
@Giraffa:

Egyszer olvasd el a P rendszámra vonatkozó szabályokat.
Belsőség Károsult kerestetik! 2010.03.24 14:02:00
Szivatta már önt biztosító? Ha karambolozott már másik autóval úgy, hogy a másik volt a hibás, akkor nagy valószínűséggel igen.Külföldön a gépjárművet a kárkori érték 100%-ig (egyes országokban pedig akár 130%ig) lehet javíttatni, nálunk 70% felett az autó gazdasági…..
Lucky Luke 2010.03.25 09:20:07
@esef:
Értékcsökkenést fizetnek az autóra,magyarul,ugyan úgy néz ki majdnem mint a sérülés előtt,csak műszakilag egy javitott autó lesz.Konkrétan senki nem nyer rajta,mert egy javitott kocsi értéke nem azonos egy eredetivel,de lehet a tulaj szivéhez nőtt a taligája...
László szerint több ezer Genertel ügyfél kapta meg azt a levelet, amivel őt is megpróbálták behúzni a csőbe. Tájékoztatásuk szerint ugyanis nem jó adatokat adott meg, ezért nem tudták beszerezni az "érvényes kártörténeti igazolást, az előzmény biztosításról",…..
András levele szerint egy jól kitalált gumis csalás áldozata lett. Miközben szabálytalanul parkolt, leeresztették a kerekét, de hogy bosszúból, vagy a gumis próbált így ügyfelet szerezni, igazából nem tudni. Mindenesetre 40 perc után 4000 Ft-ot kértek el a cserének indult 1 db…..
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
Lucky Luke 2010.01.20 13:22:06
@GERI87:

És annyira veszélyes munkakört látott el,hogy minden útjába kerülő autóst megbüntetett,akit csak tudott:)
Belsőség Apa (baba)kocsit hajt 2010.01.07 13:39:00
Hóban, az úttesten. Az sonline híre szerint megúszta egy rendőri figyelmeztetéssel a felelőtlen szülő, kétségkívül nem helyes dolog a nyakig érő takonyban tolni a gyerkőcöt az autók között. De! Aki próbált már babakocsit tolni a havas járdán, az tudja, hogy szinte…..
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Érdemes átlátogatni néha a Leiter Jakab blogba, ami a magyar médiában előforduló félrefordítások egyik Mekkája, mert néha igazi gyöngyszemekre lelhetünk. Egyik friss posztsorozatukban a My Family című brit sitcom szinkronja körüli anomáliákról írnak éppen, és nem hiszem,…..
Hogy valaki képes egy csomó pénzt kifizetni, hogy egyedi rendszáma legyen - bár ha úgy vesszük mindenkinek az van - az egy dolog. De Attila egy olyan rendszámtáblát kapott lencsevégre, ami nem igazán szokványos idehaza. Lehet találgatni az eredetet.A minap autózva Budapesten egy a…..
Lucky Luke 2009.01.11 14:41:25
@nuendo: Szerintem amig a regadót nem szűntetik meg,addig ez lesz.Itthon vehetsz drágán szar kocsikat,mig kint olcsón sokkal jobbakat. Miért kell nekünk mindenben adókkal bűnhődni,csak mert ebben a lepra országban élünk?