Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaaaah

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Április 21-én nyit a Zöld Pardon, április 22-én a Cafe del Rio. Vagy csak nyitnának. A tervezett nyitás előtti utolsó pillanatban, holnap dönt ugyanis az Újbudai Önkormányzat arról, hogy meghosszabbítja-e a két szórakozóhely közterület-használati engedélyét. A ZP…..
aaaaah 2011.04.20 18:29:14
@Ma Baker: ha már mindenki ennyire tudja, hát én is tudom, mert ott laktam hét évig: kepfeltoltes.hu/view/110420/734248288tav_www.kepfeltoltes.hu_.jpg még ha Paint, és elqrtam több mint 100 méterrel, akkor sincs 500 méterre a legközelebbi lakóház.

Amúgy én is jártam ZP-be ifjú koromban, sőt, ha kinyit idén, lehet el is nézek 1-2 koncertre, mert ilyen áron nem sűrűn lehet eljutni ilyen előadókra, tehát a ZP akár jó is lehetne. Valóban inkább a mai fiatalok hozzáállásában, illetve a társadalmi folyamatokban kéne a problémákat keresni.

Egyébként, ahogy már többen is leírták, gondolkozzunk már kicsit, mielőtt nekiesünk a másiknak, milyen érzés lehet például az, amikor a gyerek egész éjszaka bömböl mert ha kinyitod az ablakot, a zajtól nem tud aludni, ha becsukod, akkor meg a melegtől..te meg másnap hullafáradtan mész melóba, hogy este (egész nyáron) folytatódjon ugyanez...

Empátia, helló.
Nem akartam hinni a szememnek. Amikor a parlamenti rablóbanda számára már elérhető közelségbe került a költségtérítésről szóló népszavazás, az MSZP és a Fidesz rögtön megtalálta a közös hangot, és úgy döntöttek, hogy mégis inkább megakadályozzák a költséges…..
Ezt a videót a készítő állítólag 16 órán át készítette, a témája természetesen a sors, ez eleve elredeltetés, és bizony spoileres, így csak az ugrás után mutatjuk meg. Addig is egy kép az egyik random szereplőről. ..
aaaaah 2009.06.05 09:23:56
Még mielőtt: tudom, hogy a James/Jim az Jakab és nem Jancsi, de a cím így jobban jött ki. Kérem szépen, a Lost hivatalosan is az év sorozata nálam, nincs mese. Az a széria, ami 8 epizódból (számomra) csak egy gyengébbet produkál, - és az a gyengébb is relatíve jobb, mint egy…..
Aaaaah Aaaaah 2008.12.17 19:02:00
..