Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sudge

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel egy fasza köhögő roham gondoskodott arról hogy már 5-től pislogjak az ágyamba, sebaj ma munkát keresni megyek Bp-re! Persze csak hogy gyarapodjanak az ősz hajszálaim rohadtul esett a hó este és kétséges lett megint hogy felérek időben. Kurva vicces volt sunshine ska punkot…..
Most komolyan, szerintetek melyik a legmarkánsabb szám kezdés? Én erre teszem le a voksom. Az a pár másodpercnyi gitár az elején szétbassza az agyamat. Lehet írni hogy nektek mi a kedvenc szám kezdésetek! ..
Ez a post nem is igazán koncert beszámoló lesz hanem a haveroknak írom le hogy mi a fene is volt tegnap. Szokásos 5.50-el irány Esztergom. Armand jó barátom már rajta volt és jött Brisz is aki egy Star Wars találkozóról érkezett. Ami a legjobb hogy próbálta megmagyarázni hogy a…..
Nothing to Nothing Cause for Alarm 2009.02.04 21:27:13
Most komolyan! Mi a faszért nem hallgatja őket senki mostanában? Alap banda, simán beférnek az Agnostic Front és a Warzone mellé. Mit meg nem adnék ha ott lehettem volna a Szombathelyi koncerten banyek! Kibaszott legenda! Ez a klipp már a későbbi lemezükről van. Na most abba gondolj…..