Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasfiók

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért kell a váltót polarizálni? És egyáltalán, mi ez a csúnya kifejezés? A dolognak az elektronikához van köze. Az egyszerűség és a könnyebb szemléltetés kedvéért induljunk ki az analóg rendszerből. (A digitálisban egyébiránt a helyzet ugyanez, csak ott a pozitív és a negatív pólust a J és K…..
fáymiklós Terepasztal 2023.02.11 06:58:33
Fogalmam sincs, miért okoznak ekkora gyönyörűséget a Háború és béke csatajelenetei, amikor a közfelfogás az, hogy ezeken kell átvergődni, hogy eljusson az ember a jól megérdemelt szerelmi szálhoz. Nem tudom, nekem nem sürgős. Mintha az ember egy csodálatos terepasztal fölött állna, ahol minden…..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
sasfiók 2014.11.09 13:59:04
Egy rosszul írt betű, egy aljas átfirkálás, egy megszűnt és egy sosem volt település neve, na meg egy tökéletesen eltévedt utcatábla. Palotabarát, a BPXV bloggere ismét remek válogatást küldött az Urbanistára, saját fotókkal és ismertetőkkel. Át is adom neki a szót,…..
Bár alternatíva híján pont kurvára mindegy, hogy mennyit csúsztat és kamuzik a törpe csodacsatár és gátlástalan sleppje, a Mentális kollektíva szükségesnek tartja köz figyelmét felhívni arra, hogy a kormány adófizetői pénzen folytatott sikerpropagandájának kábé annyi köze…..
A legszebb októberi indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra! thomasph Letöltés: 4:3 16:9   nagy istván Letöltés: 4:3 16:9   simléder Letöltés: 4:3 16:9   puffancs Letöltés: 4:3…..
A hivatalos kommunikáció szerint, gyakorlatilag nincs szükségünk az IMF pénzére, elővigyázatossági megállapodásról, védőernyőről beszélnek.Néhány gazdasági kiadvány ráerősít erre az érzésre, a leminősítést elkerülendő cselt feltételeznek a kormány részéről,…..
sasfiók 2011.11.27 21:21:30
@kíváncsivagyok: Addigra már sehol se lesznek ,oszt a számonkérés is elmarad.....
Egészen friss fejlemény: a biztosítóm felhívott, hogy minden vissza: az eredeti szerződésemet helyezik vissza, az újra befizetett, illetve fedezetlenségi díjként megfizetett összegeket pedig átvezetik a régi biztosításra.  Már csak arra lennék kíváncsi, ezt miért nem…..
fordítógép Névnapi köszöntő 2011.09.05 11:33:38
Most szembesültem azzal, hogy ma Viktor nap van. Úgy gondolom, ilyen alkalmakkor félre kell tenni a politikai-, és életvezetési különbségeket, és örülni kell, a másikat bátorítani, jót kívánni neki. Ezt teszem most én is.Kívánom, és egyben drukkolok, hogy:sikerüljön a…..
sasfiók 2011.09.05 16:31:16
@comes: A gimnáziumi évek alatt
sasfiók 2011.09.05 16:39:51
@sasfiók: Persze akkor még nem volt megvilágosodott,ez csak később, az ingyenes állami egyetemi oktatás során következett be nála. A többi haverjával egyetemben pl. Kövér Lacusnál, aki az MSZMP Társadalomtudományi Intézetében munkatársként /de lehet hogy főmunkatárs/dogozgatott. Azért egy ilyen álláshoz minimum lojálisnak kellett lenni az akkori rendszerhez.Na szóval ,részemről hiteltelenek,a többivel együtt, narancs, szegfű,ityóka-pityóka stb. mind-mind. Ezért nem tisztelem őket és ezért nem kívánok semmilyen névnapot...
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
Gondolta a Homár, hogy lesz még móka a becsődölt MÁV Biztosítóval, de ilyen szörnyűségre nem számított: Párommal 2006 év elején karamboloztunk az egyik madaras áruház parkolójában. Érvényes felelősségbiztosításunk volt (vesztünkre a Mávnál.) Kedvesem elismerte a…..
sasfiók 2011.06.10 16:56:10
@pongesz: mivel magyarázod az idei kúrva alacson biztosítási díjakat??? Akkor most rettegjünk az óccó kínai piacos biztosítótól?? ostobaság...
itt a lényeg, fene a sok idióta kárörvendőt: justiciamavabe.uw.hu/index.php
sasfiók 2011.06.10 16:57:23
@Josephine B.: Tiszteletem a korrekt válaszért!!
Tegnap az adatvédelmi biztos az aggályait fejezte ki a Fidesz szociális konzultációs íve miatt. Válaszul Szijjártó Péter közölte az adatvédelmi biztost személyes bosszúja vezeti, hivatalának megszüntetése, és karrierjének féltése miatt. Jóri András azt kifogásolta, hogy a…..
Ma ünnepli 23. születésnapját a Fidesz. 1988. március 30-án harminchét egyetemista, főiskolás és fiatal értelmiségi a budapesti Bibó István Kollégiumban alapította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét. Az évforduló kapcsán meg kell állapítani, hogy a párt maradéktalanul…..
Miután Tarlós István bejelentette, hogy Elvis Presley nevét viselheti az a budapesti tér vagy utcakereszteződés, amelyre a legtöbben szavaznak, a TV2 már meg is kezdte a lobbizást a Thököly út - Róna utcai kereszteződésre. Mint a Független hírügynökségnek a Napló…..
Agyrém! A Kedves Vezér és az Öszödön, pardon, Siófokon alkotmányt rögtönző közvetlen vazallusai most azt találták ki, hogy plusz szavazati jogot adnak a gyermeket nevelő szülőnek. Ami kapásból azt jelenti, hogy vannak első- és másodrangú állampolgárok, mert van, akinek a…..
Védelmet kell biztosítani az emberek számára Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője aláhúzta: a következő hat hónapnak a védelem időszakának kell lennie, a legfőbb kihívás a kormány számára az, hogy hogyan tud védelmet biztosítani az embereknek az áram- és…..
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
sasfiók 2010.12.18 10:37:12
@Balt: " hogy se Horn Gyufa, se Baljani nem emelkedett gyurcsányi magasságokba... "tökéletesen egyetértek!
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..
sasfiók 2010.12.16 17:16:42
@Matyko: Egyetértek! Mivel ezek telepítésével is foglalkozom, van némi tapasztalatom. Sőt a saját rendszeremet alapul véve abszolut ostobaság a 15-20 éves megtérülés. Ami viszont igaz,a vákumcsöveseknék előfordul a csőcsere,de ez üzemközben is elvégezhető és a cső ára ( pár ezer Ft)elenyésző a hasznához képest. Ha valakit bővebben érdekel a dolog , keressen meg.
sasfiók 2010.12.16 17:17:45
sasfiók 2010.12.17 08:21:16
@Secnir: Így van! Az általad leírtakat kell propagálni.
Holnapra vártuk, de már ma megkaptuk. Ha cinizmusból és pofátlanságból lehetne olimpiát rendezni, Matolcsy úr és főnöke egyéniben és csapatban is aranyérmesek lennének. A Hivatalos Jobbkéz mai bejelentése értelmében mindenki maradhat a magánnyugdíj-pénztárakban, csak éppen…..
Tegnapi hírek:1. Egy pécsi munkanélküli szándékosan ellátatlanul hagyta beteg nagymamáját, csak hogy az asszony halála után néhány hónapig felvehesse annak nyugdíját.2. A budapesti kormány szándékosan ellátatlanul hagyja a következő generációkat, csak hogy néhány hónap…..
sasfiók 2010.11.27 19:50:55
@MMs drazsé: Jaj! A kedves mamát nem kéne szidni! Ő jót akart,... gyereket szülni! Hát Istenem! Ez lett belőle.:))))
  A Biszku-film következményeként '56 gyilkosai, áldozatai, részletei, szépsége, félelme, bátorsága és szorongása a mindennapjaim része lett. Beszéltem hősökkel, akik még most is eljönnek akár a világ végére is, hogy öregen és betegen beszélhessenek a…..
sasfiók 2010.10.23 15:16:38
@is: Gratulálok ! Pontosan így gondolom én is . Szeretném ha végre hagynák a sebeket begyógyulni s nem pedig mindíg újra és újra feltépni.
A hegek megmaradnak akkor is , akár a lelkekben, akár a testeken.