Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freddikrüger

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állatkínzás büntetőjogi kategória.  De hogy pontosan mi minősül annak, az mérlegelés kérdése. Az alábbi tényállás  a Zugügyvéd szerint kimeríti ezt.Kedves Zugügyvéd!Az eset nem tudom mennyire érdekes jogilag, ha úgy érzed érdemes az ügy a megvitatásra, tedd ki…..
Ezt a gyűjtést tulajdonképpen mi is megcsinálhattuk volna. A szorgos emberek olyan ügyesen állították össze az ondós leírását, hogy egy betűt sem tudnánk hozzátenni. Az ondó, mint csodaszérum? A nők összes problémájára egyetlen megoldás létezik, legyen az ráncos bőr, vagy…..
Subba Három híres 2007.04.04 18:57:00
Hetek óta elhanyagoljuk a magyar celebvilág apró rezdüléseit, pedig igazán van mind csámcsogni.- Itt van például ez a szívszorító hír Gombos Edina lakás- és anyagi gondjairól. Érdemes a cikk alatt a kommenteket is elolvasni, talán még a Subbára rendszeresen küldötteknél is…..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..