Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bucko

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fiatnak nagy, Alfának kicsi Neveljük meg együtt az Alfa Romeót: tüntetően vegyünk inkább Fiatokat! Vélemények az azonos című írásunkról...
Bucko 2009.08.17 13:08:41
@Ciri: Több autót szedtem szét darabokra mint te az biztos! Mivel egy autószerelő barátommal járok szerelni akinek itt a környéken elég nagy a presztízse! Ráadásul elkötelezett olasz fan! Tudja, hogy mit kell venni! Nem úgy mint a sok fasz szerelő aki leszarja az olaszt mert azt hiszi, hogy szar!

Mondok neked valamit a vw konszern turbó diesel motorjain 150-200 ezer km-en ként lehet turbó cserét eszközölni, amíg ugyan ez a FIAT-nál 250-300 ezer km-nél jelentkezik!
0km-esen próbáltad?? te is kibaszott nagy hozzáértő faszkalap vagy, a nem bejáratott motor jó hogy hangosabb te aberált fasz!

Kiválogattad a Dedra népítéletből azt a pár rosszat ami van!? Nézd meg a többit, hogy mennyire imádják az autóikat! Olyan szerethető autók az olaszok, hogy a német és egyéb hulladékok, akik előtte biciklit meg tv gyártottak, soha nem fognak a nyomukba sem érni!!

Igen röhögök, mert veled ellentétben én nem csak poszteren láttam... :)

Hidd el köcsög én se poszteren láttam integrale-t volt hogy a kezeim alatt született ujjá! És azt az élményt semmilyen autó nem tudja nyújtani mint az integrale-k!!

"Gyere hallgasd meg az enyémet"
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az Apuciét, már ha van neki ilyen csodája egyáltalán :)

Ebből látszik, hogy te vagy a takonyfejü pattanásos monitor fighter, mivel életet-ben nem láttál engem, azt se tudod kivagyok én! De biztosra veszed hogy hazudok! ez vagy te! Egy német imádó nagypofájú köcsög! Kérdezem akkor én, neked miért higgyem el hogy egyáltalán van jogsid!? Bár ahogy olvasom a szánalmas kis írásod egyre inkább az van a fejemben hogy egy 15 éves kis fasszal beszélgetek aki hallotta apu-tól hogy németet kőő venni mer' az jóó, meg olyan van a gangsterek-nek!


Gondolkodj már el hogy kivel beszélsz te faszfej! Én nem vagyok neked senkid, de ha egyszer a kezem közé akadna az a német imádó pöffeszkedő fejed hát elég csúnyán néznél ki az fix! Mondj egy címet köcsög, és ha arra járok meglátogatlak! Köcsög fejü nyomorék takarodj vissza a germán szarodba és kiabáld hogy éljen a vadas!!

Több karaktert nem fogok rád pazarolni nyugi! Sőt megígérem hogy tc-t se fogok olvasni túl sok itt fasz jankó, nem csak a kommentezők között, hanem az egész szerkesztőségben, túl nagy képüek lettek itt egyes emberek, régen elveszett a varázs és a hitelleség Winkler kolléga részéről is! Már ott tartunk hogy az autómánianak nagyobb hitele van! Sőt a garázs-nak kifejezetten lehet hinni mert úgy állnak a dolgokhoz ahogy kell nem úgy hogy olasz akkor csak szar lehet! Ennyi! És olasz autós társaim, titeket is kérlek hogy inkább gyertek a garazs.tv oldalra, vagy az italiaspeed.hu -ra ott normális emberek vannak nem úgy mint itt!

Ciao!
Az utóbbi időszak híreiben egyre gyakrabban tűnik fel egy Zotye nevű kínai autógyártó, amely eddig ilyen, és ehhez hasonló járgányokkal bombázta a kínai közízlést. A nem túl szép emlékű ős-Terios kabrión kívül ugyanezt meg lehet venni náluk fémtetővel is, új, valamivel…..