Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p01ka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hungarian Cycle Chic Pihen a város 2009.10.17 16:37:00
Beütött a jóidő, hamarosan a téli időszámítással is meg kell küzdenünk. Van valami bizarr szépség a korán lemenő nap sugaraival borított, lassuló városokban. Fotó: canonabarbar..
p01ka 2009.10.17 21:06:28
Hungarian Cycle Chic Az Amszterdam 2009.09.29 07:09:00
Ezen post blogunk korai társszerzőjétől, Mekistől származik, melyben rövid és személyes hangvételű bemutatót tart a kerékpárok világának egyik kultikus szereplőjéről, az amsterdam kerékpárról.Mindenki tudja, hogy az amszterdam az igazi bicikli. Csak nem merik bevallani, mert az…..
p01ka 2009.09.29 10:15:58
Úgy látszik, szerkesztőink között konszenzus alakult ki: a mai nap a sárga binyigliké. Kész. Pont. Ma sárga-sikk van, reggel-délben-este. A mindig trendi, nyárias kék-fehér összeállítás a cseresznyepiros baggel már csak hab a tortán!  ..
A képen jól kivehető felirat ezúttal nagyon is találó: üdítő. Bár mi nem egészen a limonádéra gondolunk, hanem a  boldogságtól ragyogó arcú csinos bringatündérünkre. Merthogy eljátszottunk a gondolattal: milyen is lenne ez az utca-kép nélküle? Komor? Kietlen? Lehangoló?…..
... a bringásunknak arról, mi a harmónia. Gondosan összeválogatott szerelés tetőtől talpig, esetünkben satyitól a felniig. Viszafogott kék-lila variáció, örökdivat csíkossal és egy bohém kormánnyal meg lánccal fűszerezve. Nagyon képben van, képbe is került!És reméljük nem…..
Perceken beül itt a húsvét, amikor ugye lehet jókat enni-inni, locsolkodni, tojást festeni és persze fotózni! A Spottr és a Hungarian Cycle Chic ezt a remek lehetőséget szeretné meglovagolni és közös fotópályázatára invitál titeket. Húsvét másodnapján…..
Bryan Fuller mindössze 39 éves, de máris a tévé világának egyik legkeresettebb írója. Az egyetemen ismerkedett meg a szakmával, majd a Star Trek-franchise Deep Space 9 és Voyager című sorozatainál lett belőle forgatókönyvíró. A Halottnak a csók című sorozatának második…..
Csinálni fogok egy szavazást, amiben eldől melyik a legidiótább magyarra fordított filmcím. Kommenteld be szerinted melyek a legszarabb filmcímek, aztán majd csinálok egy poll-r szavazót, leszopok valakit az indexnél, hogy kikerüljön a blog.hu főoldalra és a címlapra, hogy legyen…..