Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halkszavú

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Rogán Antal KISZ-titkár 2010.07.09 06:22:00
Van egy pár olyan interjú, illetve műsor melynek alkotói a politikus-vendég gyermek- és kamaszkora felől érdeklődik. Ezekben elmesélik az első szerelmüket, jó vagy rossz gyerkőc volt-e, illetve rendre azt, hogy soha nem érdeklődtek a politika iránt. Sokan azt gondolnánk, hogy a…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
halkszavú 2010.04.24 10:24:12
Elolvastam a kommenteket, úgy látom sokan nem fognak velem egyetérteni, de azért néhány szóban leírom én hogyan láttam a tegnap estét:

Sajnos a jobb(an játszó) csapat nyert, az egyértelmű. Mi mindössze az első harmad második felében tudtuk velük felvenni a versenyt. Pedig az elején kapott demoralizáló gól után (amikor bizony én arra gondoltam, hogy itt a vég, ilyen potya után kitömnek minket)szépen talpra álltunk és a harmad második felében még arra is megvolt az esély, hogy megfordítsuk az eredményt.
Ellenben a második harmadra elvesztettük a fonalat, amit sajnos már nem is találtunk meg a hátralévő 40 percben. A gyorsabb, erőteljesebb szlovénok benyomtak minket saját harmadunkba, mi csak üldöztük a korongot, amiből törvényszerűen jöttek a kiállítások (Nem állítom, hogy a játékvezető semleges pályát fújt, de én nem láttam azt az égbekiáltó csalást, amiről az előttem szólók egy része értekezett. Kiállításaink döntő része sajnos tényleg az volt.)és ahogy az várható volt előbb -utóbb ki is használtak belőlük 1-2-őt. Sajnos támadójátékunk a második és harmadik harmadban a nullához konvergált, szinte rá sem néztünk a szlovén kapura. Különösen rossz volt nézni a harmadik játékrészt, amikor nekünk már rohamozni kellett volna, futni az eredmény után, ehelyett a hazaiak játszi könnyedséggel dugták el előlünk a korongot és legjobb védekezés a támadás alapon ők veszélyeztettek.
Szóval ez nem a mi napunk volt. Ne keressük a külső tényezőkben az okokat, mert akkor tévúton járunk. Ha fájó szívvel is, de gratulálni kell a szlovéneknek, nekünk meg fel a fejjel, s jövőre újra meg kell próbálni.

HAJRÁ MAGYAROK!
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
halkszavú 2010.04.02 18:15:16
@horee6:
A sportosak máskor is csak az eredményeket olvasgatták a monitorról mindenféle kommentár nélkül. Gondolom most sem lesz más dolguk, ahhoz meg nem kell politikai képzettség...
Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy…..
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
Péntek délutántól kaphatók a jegyek a magyar Winter Classicra, az FTC–UTE Mol Liga-mérkőzésre, amelyet a Kisstadionban rendeznek december 27-én. Az internetes értékesítés a Ticketpro rendszerében zajlik, 1200 forintos egységáron. Érdemes előre gondolkodni, mert a helyszínen…..
Péntektől vasárnapig Magyarországon versenyez a világelit. A SOTE Zágrábi úti sportcsarnokában holnap délután startol a 2009. évi asztalijégkorong-világbajnokság. Létay Dániel, a Magyar Asztali Jégkorong Szövetség elnöke arról tájékoztatta blogunkat, 21 ország mintegy…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..