Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Girnyaú16

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók, érdeklődők, ide tévedő google felhasználók, és elsősorban tisztelt Magyar Floorball Társadalom!  Az utóbbi időben a blog is nyári szünetre vonult, de sajnos ezt korábban tette, mint ahogy a szezon véget ért volna… Ennek rengeteg oka van, a 3 (!!!) éves…..
Girnyaú16 2010.08.03 09:06:22
A 18. fordulós beharangozóból kimaradt ez a mérkőzés, mert csak vasárnap tudatosult bennünk, hogy a 14. fordulóból elmaradt meccset most pótolják, így külön cikkben kell írnunk a találkozóról.    IBK Cartoon Heroes - Eszterházy-MEISE Április 06. 20:00 , Eger ,…..
Csokoládés mézespuszedli mindenkinek. Alig csordogált az idő a hétvégi meglepetések óta, és a 3 napos holiday során sem pihenő csapatok már adják is újra az ívet. Mivel frankóra nem csipázzuk, hogy nehéz kommenteket előcsullankodtatni a klaviatúráitokból, így tovább után…..
Sage meggyógyul 29 2010.01.08 14:35:00
Ha lesz megint kicsit több erőm, akkor írok többet majdan.    ..
Az elődöntőbe jutás a tét a női Magyar Kupa hétvégi fordulójában. A párosítások közül kitűnik a döntőnek is beillő komáromi szuperrangadó. Egy mérkőzés eredménye már most eldőlt (és még csak nem is valami szaftos bundabotrány miatt) másik kettőn pedig  annyira…..
Girnyaú16 2009.11.21 19:41:23
@Lapointe: olyanról biztosan tudok aki pesten szeretne meccset fújni, de vidékre nem akar menni. Hozzáállás... nagyon sajnálom, h ilyen előfordul(hat)
Eheti riportalanyunk kicsit más, mint az eddigiek. Kívülről érkezett a magyar floorball világába, és mint már az első részletesebb választ igénylő kérdésnél is látni fogjuk: egész máshogy áll hozzá sportunkhoz, mint azt hazánkban megszoktuk. Magyar floorballról,…..
Girnyaú16 2009.11.08 22:19:34
@pavel61: jól vigyázz miket mondasz Zoli! Kurvaanyázás megfontolt szándékkal nem szép dolog!!! Azt se tudod kicsoda, de azért, mert leírta, hogy mit látnak Svédországban az itteni floorballról rögtön nekiesel. Nevetségessé teszed magadat. Hagyd csak békén, és legközelebb azért anyázz, mert a szemeteket is kivédi majd tavasszal. Remélem a riposztod az lesz, hogy most simán vertetek minket, és tavasszal sem lehet gondotok, azaz szokás szerint lebecsülöd, semmibe veszed majd az ellenfeled.

És bár személyesen már válaszoltam, íme Bélabá kérdéseire az az infó amit én tudok: elitligás évben katona volt, ezért nem edzett eleget, ezért nem játszott. Előtte rendszeresen, a két kapusban benne volt akik felvitték őket az elitbe.

Utolsó szó jogán pedig: biztosan nem bántani akart minket. Elmondta nekünk, hogy nagyon nagyot csalódott pozitívan. Arról, hogy kint mit gondolnak az itteni helyzetről nem hiszem, hogy ő tehet.
Girnyaú16 2009.11.09 00:05:17
:D
Sajnos bekövetkezett, amitől tartottunk. Az idő sajnos gyorsan száll, így ezen a héten csak szösszenetnyi időnk marad összefoglalni, mi vár ránk az aktuális hétvégén. Tovább után címszavakban villámgyors beharangozó és ismét 2 szuperrangadó!  Szolnok Cannibals FK -…..
Újonnan induló rovatunkban játékosokat, edzőket, ismert szurkolókat, floorball kabalaállatokat (Milka még nem válaszolt a megkeresésünkre, állítólag ritkán nézi az e-mailjeit), és a sportunkhoz kapcsolódó egyéb személyiségeket szeretnénk röviden bemutatni, és ha lehet mindig…..
Girnyaú16 2009.10.18 10:46:06
Elérkeztünk a negyedik fordulóhoz. Túl vagyunk már pár meglepetésen, de a sors úgy akarta, hogy minden héten legyen valami, amin pár pillanatig elgondolkodunk, meglepődünk, rácsodálkozzunk és sorolhatnánk. És íme, most sem volt ez másként.  White Sharks HC - Szent-Györgyi…..
Sage meggyógyul Dől a lé 2009.04.21 10:58:00
Hű mennyien írtatok :) Még pár oldalletöltés és a reklámbevételeken is el kell gondolkozzam :)Helyzet eddig nagyjából változatlan, egész nap jönnek a löttyök befelé, kevés mozgás lehetséges így a béna csövektől és infúziós állványoktól. A mozgás nagy részét a…..
Girnyaú16 2009.04.22 09:31:32
Az elmúlt héten Szlovéniában, egészen pontosan a Ljubljanatól 80 km-re fekvő Idrijában női világbajnoki selejtező tornát rendeztek. Számunkra ez azért érdekes, mert egyrészt a válogatottunk a továbbjutók közül a legrosszabb IFF ranglistájú ellenfelünk lesz a decemberi VB-n…..
Kezdődik a bajnoki tavasz valóságos meccsdömpinggel, a hétvége jelszava pedig a revans lehet. Többeknek van miért visszavágnia az aktuális ellenféllel szemben. Nehezen tudnánk egy mérkőzést kiragadni, mert gyakorlatilag mindegyikhez lehet találni valami érdekességet, igazán nagy…..