Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YODA A KVSC-s

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
YODA A KVSC-s 2009.10.30 05:30:04
@bütyök: takony az,aki a vilagra hozott,bunko.
Konzervatórium Csurka VS Jobbik 2009.05.23 13:11:00
Bár alapelvem, hogy egy komolysági szint alatt nem pazarlom az időmet hülyeségekre, de bizonyos helyzetekben muszáj vagyok kivételt tenni. Ilyen, amikor Csurka István Szűrüs Mátyással (!), volt moszkvai nagykövettel és a III. Magyar Köztársaság ideiglenes (és első) köztársasági…..
YODA A KVSC-s 2009.05.24 13:03:28
@Keer: a jo edes anyadnak vigyel egy kis hideg asvanyvizetvizet,belefaradt a török kamionsoförök leapolasara a 4es szelen.
Elmesélem, hogy miképp lett új kulcstartóm. Rühelltem, amikor 2002-ben a Fidesz kampányjelvénnyé fokozta le a kokárdát. Ízléstelen ötlet volt. Ha már önpecsételésre akarták buzdítani a szavazóbázist, lehetett volna a pecsét bármi, piros-fehér-zöld szívecske, vagy mondjuk Orbán Viktor az én…..
YODA A KVSC-s 2009.03.13 07:47:28
@feltételes reflex: ideatrol csak annyit -a hozzad es hozzatok hasonlok miatt jutott koldusbotra anyaorszagunk.tiszta szivemböl kivanom h liberalis,baloldali nemzetarulo politikatok egyszer egy felsöbb erö hatso feletekbe jol begyömöszölje.

hiszünk egy Istenben,hiszunk egy hazaban,hiszünk Nagy Magyarorszagunk feltamadasaban.