Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luigi22

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megoszlanak a vélemények, hogy akkor most van-e még válság vagy látszik-e valami a valami végén. Mindenesetre a Pannon két év mobilnetes hűséget telefoncsere esetén 500 forintos kedvezménnyel jutalmazna, vagy havonta 25 perc ingyenes telefonhívással, amit a mobilnetes előfizetéssel…..
Krisztián december elején vásárolt egy új monitort, amit azóta csak 5 napig tudott használni, a többi időt márkaszervizben töltötte. De nem azért, hogy kijavítsák a hibáit, hanem hogy még össze is karcolják. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, a Fogyasztóvédők Egyesülete,…..
luigi22 2009.01.29 10:37:36
A Homár fennállása alatt már ígyis túl sokat foglalkozott a Parkolási Maffia Fantombírságaival, úgyhogy azt tudja javasolni az elkeseredett naiv ügyfeleknek, akik nem értik, jogállamban hogyan lehet egy önkormányzattól kiszervezett tevékenység nemlétező bírságait civilben…..
A lenti levél szerint Peer Chi 7 hónapos terhesen egy langyosra fűtött szobában töltötte a szilvesztert, majd az új évet megfázva és egy klasszikus szívatódással indította: a Vendégház honlapján ingyenes transzfer szerepelt, amit viszont a helyszínen már csak térítés…..
luigi22 2009.01.05 14:36:18
Gábort meggyőzte a Másolófutár honlapján olvasott 130 Ft-os ár, végül mégis 750 Ft-ot fizetett a karácsonyi ajándéknak szánt naptár bespirálozásáért. Az ár növekedését az akasztóval, az elő- és hátlappal, valamint az 50 %-os ÁFA rászámolásával magyarázták.Saját…..
luigi22 2008.12.29 10:03:00
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..