Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bender Bending Rodríguez

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlon túl Lelőhetetlen 2010.12.04 09:27:00
Bender Bending Rodríguez 2010.12.24 18:59:57
Tócóskert Bevezető 2009.04.29 21:56:00
Üdvözlök mindenkit! Azokat is akik a Tócósban tengetik, vagy tengették napjaikat, és azokat is, akik még sosem hallottak erről a helyről. Ez utóbbiaknak álljon itt egy gyorstalpaló kiskáté: A helyszín Debrecen. Ez a város az ország keleti régiójában, Hajdú-Bihar megyében…..
Engedjétek meg, hogy egy kis rendhagyó bejegyzéssel kvánjak nektek így kicsit megkésve Március 15.-én este kellemes ünnepet! A youtubeon találtam egy videót, ahol a megzenésített Nemzeti dal mellett az angol fordítása is megtalálható! Hát akkor enjoy! Talpra magyar,…..
Bender Bending Rodríguez 2010.10.10 23:24:50
Placebo @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.09.15. Első látásra elég meredeknek tűntek a Placebo-koncert jóval 10 ezer fölötti belépőárai, sőt, másodikra is, ehhez képest viszonylag elfogadható tömeg gyűlt össze a zenekar koncertjére a Papp László Budapest…..
Kommentelőnk hívta fel a figyelmünket az alábbi történetre. Kedd délután az ellenőr elkapott egy külföldi, egyetemista fiút, aki nem írta rá a diákigazolványa számát a bérletre, a helyszíni 300 Ft-os pótdíj kifizetése helyett pedig az ellenőrök segítségére siető sofőr…..
Bender Bending Rodríguez 2010.06.03 22:57:57
@recommented: És te még (talán) nem is olvastad a Debrecen újságot...
ZAK 2. sorozat 42. poszt  A Nagy Imre szobor előtt várt a rendőrtiszt és az akció végrehajtásához szükséges társa. Gyorsan egyeztettünk, minekután én a Hold utcai tetőtéri helikopter megállóhoz tekertem, míg újonnan csatlakozott társunk a kihangosítóval felvértezett…..
Bender Bending Rodríguez 2010.05.12 23:20:43
ZAK 2. sorozat 40. poszt   A Szarzombi a Kossuth tér felé menetelt. A magyar-francia közös légierő olyan súlyos veszteségeket szenvedett, hogy most már zömében a Kossuth- és a Deák-, meg az Erzsébet térre vezényelt tankokkal próbálják lelőni a szörnyet. Mivel hatalmasra…..
Zoltán Atya Kalandjai Live Aid 2010.04.29 07:15:00
ZAK 2. sorozat 33. poszt   Lukács atya Debrecenben szervez ejtőernyős bemutatóval összekötött könnyűzenei jótékonysági gálaestet, míg András atya Pécsett, az Európa Kulturális Főváros rendezvénysorozat keretein belül tart különböző zenei performanszokat, aminek a…..
Bender Bending Rodríguez 2010.05.03 13:06:25
@csatatank: akkor András atya valószínűleg Kispál és a borz koncertet. :) Kár, hogy elv. nemsoká feloszlanak...
Irigylem azokat, akik tudják, hogy vasárnap kire akarnak szavazni. Haragszom azokra, akik azt gondolják, mindenki más hülye. És nem hiszem el, hogy ha két erő alakul csak ki a politikában, akkor "A" majd tényleg engem képvisel, "B" meg egyáltalán nem. Mindig…..
Bender Bending Rodríguez 2010.04.10 11:32:58
@jbc4wa: Te összekevertél két dolgot. "Azért a listáról való bejutás nem ördögtől való, hanem az a lényege, hogy azok a szavazatok is érjenek valamit, amik nem az egyéni győztesre estek." A listás szavazás az egy külön "ág", aminek semmi köze az egyéni jelöltekhez. Amire te gondolsz, az az országos kompenzációs lista, ahová azok a szavazatok mennek, amik a listás szavazáson nem eredményeztek mandátumot (innen asszem 58-an juthatnak be). Szóval végsősoron az valóban nem lenne hülyeség, ha lenne egyéni szavazás, meg lenne egy (picivel talán még nagyobb) kompenzációs lista, ahol az egyéniben "vesztes" szavazatok gyűlnének fel, a listás szavazást meg egyszerűen elfelejtenénk.

@Hümüzhümümüz: Ezzel az a baj szerintem, hogy miután már az összes médium meg közvéleménykutató telekürtölte az étert azzal, hogy "vigyázzatok, mert barbár, középkori Fidesz-diktatúra jön a kétharmad ördögi találmányával", ezért rengetegen vannak így, mint te, hogy akkor már inkább az MSZP. Éppen ezért én pl. egyáltalán nem mernék rá mérget venni, hogy a Fidesznek meglesz akár az 50%.
Másrészt pedig megszavaznád még egyszer azokat, akik már 8 éve szétlopkodják az országot, csak azért, mert félsz, hogy a többiek többségben lesznek? Én sem örülnék egy kétharmados Fidesznek, de ettől még nem fogok azokra szavazni, akik 8 (vagy inkább 6) éve inkább a botrányaikról meg a sikkasztásaikról lettek híresek, mint arról, hogy bármiféle összeszedett koncepciójuk lett volna arról, hogy mit csináljanak.
ZAK 2. sorozat 1. poszt - Gratulálok fiam. Te is hozzájárultál, hogy az Anyaszentegyház és a rendőrség közösen felderítse az uniós pénzeket sikkasztó, gyilkos banda titkos üzelmeit. Egy Monte Carlo-i konferenciára hívtak előadást tartani, a katolikus egyház szerepéről a…..
A Képviselő Funky történetének legdrámaibb postja következik, mindenki kapaszkodjon meg a választókerületébe. És lehetőleg üljön is le valami biztonságosra. Csak egy kép: Nem látszik semmi fura? Hát akkor megmutatjuk közelebbről is: Búcsúzóul Nancy Sinatra próbálja egy…..
Bender Bending Rodríguez 2010.03.08 09:37:31
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
Bevallom, az utóbbi hetekben egy kicsit zavarban voltam. Feltűnt ugyanis egy olvasó, aki naponta 10-15 levelet küldött a postaládánkba. "Valami majom, aki viccoldalakról másolgat lerágott csontokat oszt beküldi nekünk, mint korábban annyian" - mondtam magamban, mint utóbb…..
Televíziózás 2009 hölgyeim és uraim. Gyerekek is kiröhögik. És hogy miért van a teknősön 100 ft.-os boxeralsó, ne kérdezzétek. Azt sem, hogy miért nem énekel tátog a teki, amikor elég világosan neki kéne...
Tararam, megjött a postaládánkba az eddigi idők talán legbrutálisabb felvezető magyarázata. Amúgy is imádom a nyakatekert felvezetéseket, amik már jóval a "poén" elhangzása előtt taccsra teszik az áldozat idegvégződéseit, de ez a példány vagy ver szinte mindent, vagy…..
Simán lehet hogy ezért holnap dzsihádot hirdetnek valahol a Közel-Keleten, és bőrkötéses NBSZ-összeseket fognak máglyán égetni Kalasnyikovval hadonászó fiatalemberek a CNN kamerái előtt, de nem tudjuk elhallgatni Gábor pályamunkáját, ami a szóvicc-haiku (!) műfajában…..