Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tmarta3

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenkor boldog új évet szokás kívánni. Tehát kívánom is. Egyébként is rendkívüli módon elegem van az előzőből, mármint évből, sok jót nem hozott, igaz, én sem segítettem neki túl sokat. Na de annyira keveset sem, hogy így rámpirítson! És valójában ebben az évben még…..
Nem ez volt életem legszarabb karácsonya. (Pár évvel ezelőtt tanult barátnőmmel, nem mellesleg kiváló szépíróval egy forgalmi dugóban, valahol a Thököly út és a Hungária körút sarkán elhatároztuk, hogy készítünk egy könyvet „Életem legszarabb karácsonya”…..
Ezt legyetek kedvesek hallgatni, míg olvastok (ha olvastok): http://www.youtube.com/watch?v=C6s9uDUqQsg Gyönyörű, napsütéses, havas időben mentem le a zálogházba, hogy (ismét) beadjam anyám mind a három megmaradt ékszerét. Legutóbb bőgtem, mert köztük volt az az arany…..
Teljesen átlagos, középkorú, sokgyerekes, egyedülálló anyuka vagyok. Vagyok egyébként sokminden más is, de ezek a paraméterek azért eléggé behatárolják a mozgásteremet. Pár évvel ezelőtt írtam egy könyvet A nagy Ő címmel, aztán rögtön utána bele is haltam a saját…..