Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nolimit

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
nolimit 2012.05.03 11:52:16
@Sárvári Attila: én elhiszem neked, hogy durván visszás dolgok vannak, de nem hiszem, hogy ezeket ángyán oldaná meg.
nolimit 2012.05.03 11:56:41
@Doktor Kotász: nem a kommentek számától kell valami MTI-s hír legyen, hanem attól, hogy egy olyan személyhez kapcsolódik, aki hetek óta a sajtó rivalda fényében sütkérezik. Egyébként eltudom fogadni a véleményed, hogy akár visszás is ez a blog, de maga ángyán is az.
nolimit 2012.05.03 11:59:07
@levenh: szerintem benne van, h hibázott, de a blog tartalmával egyetértek
  Van államtitkár, aki 466 ezer kilométeres A6-ossal jár. Az állami vezetők közül még a statikusabb szerzetek is simán mennek évi 60 ezer kilométert. Hamarosan mint Skodákat amortizálnak. Mai publikációnk blogposztja...
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
nolimit 2008.12.17 12:18:07
Elolvastam a hozzászólásokat, és többen a srácnak a korát találtátok aggályosnak. Gondolom a Forma-1-ben is csak bőven 30túl vezethetsz vagy nem? Csak sok százezer kilométer után kapsz egy erős autót. Persze teljesen más, mert ők kisrác korúktól versenyeznek, de akkor is ők is fiatalok! Lehet, hogy nem az ember kora számít, lehet, hogy 20évesen legjobbak az ember reflexei? Lehet, hogy az értettség és a vezetési tudás nem csak a korral jár. Hagyjuk a korára vonatkozó jelzőket, ha már mi nem vezethettünk 20 év körül ilyen autót, arról ő nem tehet. Persze, persze ez nem a Forma-1 ahol 250nel is lezúzhatsz a pályáról és amikor kiszállsz a roncsból, akkor integetsz. Itt mások életével játszol, azokéval, akik 100-al simán mennek kilométereken keresztül a belsős sávban, és ha lelámpázod őket, akkor csak azért is ott maradnak. Te megelőzheted jobbról, így magadat is veszélybe sodród, de ez mind nem számít, mert ők csinálják jól. Büdös bunkó száguldozók! Vagy nem is száguldozok, csak ha már több száz lóerős autójuk van, akkor nem fognak ők is cammogni, csak a mi sebességünkhöz képest gyorsak? Lehet, hogy a nagyteljesítményű autók alá, olyan technikát raktak, amivel meg is tudnak állni. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki 250+al menjen, csak azt, hogy ha valaki így megy az nem feltétlenül akkora bűn, mert ha az lenne, akkor nyilván nem is gyártanának ilyen autókat. A rutinról csak annyit hogy, tényleg nagyon fontos, de hát neki is valahol meg kell szereznie:D. Tényleg nem volt egy Schumacher, ahogy azt a kormányt fogta elég hanyag volt, viszont voltak még vele ketten, figyelmeztették időben a veszélyre, egyedül kevésbé vállalta volna be véleményem szerint. És az vesse rá az első követ, aki nem ezt tette volna. Ti nyilván nem, tudom….