Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lélekszerelő, MAGYART

302 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OLYAN JÓ LENNE HINNI… Sokan nem értik miért hisznek neki…   Nagyon komoly kérdés, ami a címben van, hiszen sokan nem értik, fel nem foghatják, mi a titka, Miért figyelnek rá… Miért követik Magyar Pétert. Pedig kicsit átgondolva az életünket, talán találunk pár választ. S könnyen lehet, hogy ez a…..
MAGYART Demokrácia a SZENT TEHÉN? 2024.04.12 04:08:29
Ópium, kábulat, álom… demokrácia a SZENT TEHÉN?   Az írás alján van pár gondolat kigyűjtve, amelyekre hivatkozni fogok.   Nekem meggyőződésem, hogy ugyan azon a módon, csak ugyan azt az eredményt lehet elérni. Ez az oka annak, hogy a külföldre távozók nem mindegyike szerencsés. Vannak szép…..
Magyarul? Egy fontos kérdést szeretnék megvizsgálni, mert fel-fel tűnik az árnyéka. Véleményem szerint vannak olyan dolgok, amelyek nem egyeztethetőek össze a magyar lelkülettel. Remélem, az ki is derült, hogy az egyes mozzanatok, nem igazán politikai viszonylatban foglalkoztatnak, hanem az emberi…..
Politika magyarul? Vagy ez mégis világtrend?   A kérdés azért jogos, mert nem teljes a betekintésem a külföldi helyzetre. Ennek ellenére azt feltételezem, hogy az itt leírásra kerülő helyzet, nem magyar specialitás, hanem az emberre és a rendszerre jellemző valóság.   Régóta foglalkoztat ez a…..
  Egyszer fiatal koromban azt mondták nekem és az élet később igazolta is: Ha valaki meg akar tenni valamit, akkor az megteszi!   Igaz, más relációban hallottam, de mégis igaz. Aki halogat annak más a célja, nem tenni akar, hanem inkább figyelmet és vagy valami mást vár, ez által. Gondoljunk csak…..
Magyar Péter. Megjelent. Őszinte sztorinak tűnt és még lehet az is. Bár a március 15-e és a pártalapítás már nem ezt mutatja. Miért, mert pont az első nyilatkozatában azt taglalta, hogy nem lehet a FIDESZ-t most megbuktatni. Nem is ez a célja, hanem a változás. Akkor úgy tűnt, a FIDESZ-en belül. S a…..
Akkor röviden összefoglalom, bár érdemes Dr. Varga Tibort kérdezni, mert ő ennek a tudója.   Azért van a kérdésben olyan ami biztos. Dr. Varga Tibor, aki jogtörténész, azt mondja, hogy a katonai megszállás alatt hozott rendelkezések, külön eljárás alá esnek, ugyanis hadiállapot van…..
Örök kérdés, az alaptörvény és annak érvényessége   Akkor röviden összefoglalom, bár érdemes Dr. Varga Tibort kérdezni, mert ő ennek a tudója.   Azért van a kérdésben olyan ami biztos. Dr. Varga Tibor, aki jogtörténész, azt mondja, hogy a katonai megszállás alatt hozott rendelkezések, külön…..
Az orosz agresszió, a Putyin… Gondolatok egyes barátoknak, ismerősöknek akik olyan nagyon könnyen ítélkeznek és az itteni bejegyzések alapján teszik ezt…   Lesz erről egy másik írás is, de szerintem ez a bejegyzés jól sikerült. Benne van a véleményem a helyzetről is az okról, ami ide vezet.…..
MAGYART Ha már háború... 2022.02.25 05:44:58
Elkezdődött megint valami új? Nem, nem, semmi új...Sajnos. Csak a szokásos forgatókönyv...Korea, Vietnám, Irak, Líbia, arab tavasz, Afganisztán...Csak ez most közel van! Nem csak hozzánk, hanem egy olyan államhoz is, amelyik ezt nem tűri a szomszédságában...Közben pedig emberek halnak meg, válnak…..
Kerestem a címet. Azért ezt választottam mert ez egy másik cikkben is megjelent. Forgattam magamban, választ is írtam a Főszerkesztő Úrnak. De ugye ez csak a jéghegy csúcsa. Előre kell bocsátanom, az írás nem lesz teljes, mert mindjárt itt az elején se fogok tudni minden sértést felsorolni, amiben…..
MAGYART Népesedési megoldás 2021.11.23 03:56:19
Egy írás még a nyárról... Nagy öröm ért minket az utóbbi héten. Az EU úgy döntött, mostantól szülhetnek a férfiak is.   Hurrá! Végre! Én megkönnyebbültem! Szülhetek! Lehet gyerekem nő nélkül is… Sőt… Megoldódott ezzel az egy mozdulattal az uniós lakósságcsökkenés problémája. Nem kellenek többé a…..
KÖZBEN MEGTÖRTÉNT! JÓ VOLT! KÖSZÖNJÜK! GYERTEK JÖVŐRE IS! 2022 JÚLIUS 24-25-26 VÁRUNK BENNETEKET! NAPTÁRBA BEÍRNI ÉR! 2020 EGY-s-Ég Álom rendezvény 2021 EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó – Dobogókő A 2020-as esemény után újra megrendezésre kerül az esemény, némi változtatással. Egyrészt 2…..
MAGYART Bunkók és taplók... 2021.05.08 19:06:23
Levél a Demokrata főszerkesztőjének és minden olyan személynek aki szerint a nem oltatók, bunkók és taplók, felfogásuk korlátolt... akik hasonló véleményen vannak.A levél szól egy politikai öngólról is, amit a kormánypártok rúgnak maguknak, az ellenzék által vezérelve. Nagy hiba, nagy öngól az, hogy…..
Sokszor elmondtam, leírtam, sokak után magam is. Javaslom az átgondolást, mert egyébként megint, mint már annyiszor, az lesz a sorsunk, hogy lelkesedésünket, idegen érdekek által kihasználva, kerülünk egy újabb évtizedekig tartó szerencsétlen időszakba, ahol nem a saját utat járva akár el is…..
Nehéz helyzetben vagyunk az ellenzékkel. Véletlen néztem egy műsort, ahol a Bp-i főpolgármester volt a téma. Újra kiderült, hogy össze-vissza beszél. Valótlanságot állít, ráadásul hülyeségeket. A liberális hozzászóló szerint nem ezen múlik az ő hitelessége. Micsoda? Nem ezen múlik a hitelesség? Nem…..
MAGYART MAGYART HIREK 2002-ből 2021.02.20 06:30:29
MAGYART Őfelsége a Szent Korona 2021.01.14 22:31:30
Magyarországon a hatalom a Szent Koronában van. A világ férfi szakralis "tárgya". Valójában személy. A Szent Korona Jogban a közjogi méltóságok a koronára esküsznek fel. A Szent Korona égisze alatt fogunk össze, minden harcunkban! Ezt a koronát ajánlotta fel Szent István a Szűzanyának. A mindenkori…..
MAGYART Újév, új év? 2021 2021.01.03 01:51:06
Az alap gondolat, mi szerint egy új év közeledik, kezdődik, a 2021-es bizony egy új év. Új a 2020-hoz képest. Sokan bíznak a könnyebb, jobb elkövetkezőkben. Vajon igazuk lesz-e? Jobb év következik? Ha igen, miben lesz jobb, könnyebb?   Egy valami teljesen biztos. Kb egy fél év múlva sokkal…..
MAGYART Pénz? Zsé? Zseton? 2020.12.11 00:23:07
Mi lenne a helyes megnevezés? Vajon mi van mögötte? Mit hiszünk legtöbben? Az a valóság? https://youtu.be/CvhD9rwaSqE  NÉZD MEG! ..
Elkezdtem egy sorozatot. A sorozat célja a szemfelnyitás. Nyilván lesznek akik nem értenek majd velem egyet egyes kérdésekben, de ha átgondolják, akkor már megérte. A második írás egy komoly újabb tévedést oszlat el!   Rengeteg vitám volt már a sajtót, médiát érintő témákban. Sajtó szabadság,…..
Elkezdek egy sorozatot. A sorozat célja a szemfelnyitás. Nyilván lesznek akik nem értenek majd velem egyet egyes kérdésekben, de ha átgondolják, akkor már megérte. Az első írás egy komoly tévedést oszlat el!   Sokan mondják, közbeszéd tárgya az EUS pénzek érkezése, elosztása, felhasználása... A…..
MAGYART Nélküled, egy dal rólunk 2020.12.02 21:56:08
Ez a kis szösszenet már fent van valahol a közösségin, de gondoltam ide is elfér. Jól sikerült megfogalmaznom. Mellékelem a dal két verzióját is, ha valaki nem tudná miről van szó. A bejegyzés egy a szerző általi gondolatsorral indul. Jól mutatja azt a hazai helyzetet, amikor látszólag mi magyarok…..
MEGOLDÁS! Mi ez a gondolat? Írtam, hogy se lázongani, se hőzöngeni nem vagyok hajlandó. Nem ülök fel egy olyan kezdeményezésnek se amelyik nem tesz mást, mint felhasználja az elégedetlenséget, napi politikai célokért, mint kormányváltás, ami nem hozhat megoldást. Nem hoz megoldást, mert a…..
Kis diktatúra... kis 56’... EMBERTELEN ALJASSÁG! Kádárt visszasíróknak kifejezetten ajánlom...   Vitéz Málnási Ödön, a kiváló történész így foglalta össze „Magyar Mártyrok” című könyvében, mi zajlott az Andrássy út 60 pincéiben: „A tízezrével elfogott hazafiak 20 körme alá 10-10 gombostűt…..