Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snooze

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
snooze 2008.12.17 10:51:20
Nekem is tetszik a cikk, a biroi dontes kevesbe. Elegge elkeserito, hogy 2008-ban itt tart Magyarorszag. Mintha nem is europaban lennenk. Sajnos ez is egy koncepcios per, ezt mindnyajan tudjuk, csak vannak akik orulnek neki… Nem tudom, en ha meg lennek gyozodve, h. valaki bunos, de nem lenne eleg bizonyitekom ra, akkor nem lennek boldog ha koncepcios per altal itelnek el. Lehet, h. nem nekem van igazam…

A mai hatalom nem veszi eszre, hogy a Magyar Garda letrejotte az egy hosszu folyamat vege, es ezt a folyamatot ok inditottak el… Az Orbanek alatt miert nem alakultak Magyar Gardak? Talan azert, mert az emberekben nem volt igeny ra. Talan azert mert, ugy ahogy volt kozbiztonsag (na messze nem kielegito)

De amit most muvelnek az hihetetlenul ocsmany dolog. A rendorseg nem vedi meg a polgarait (akarva, akaratlanul) es ennek egyenes kovetkezmenye h. ilyenkor az emberek onmaguk probalnak meg vedekezni. Viszont a hatalom innentol kezdve igen nagy hangsulyt es energiat fektet abba h. az onvedelmet megakadalyozza. Ha ezt az energiat a polgarai megvedesere forditana, akkor egy csapasra meg lenne oldva minden “Garda-problema”

Lehet, h. ezt ok is tudjak, es belatjak. De szamukra nem ez a fontos, hanem az, hogy moresre tanitsak az ellentabort. Hogy megmutassak, “akkor sem nektek van igazatok”. Hogy lenyomhassak a maskent gondolkodokat. Meg akkor is ha ok is felnek a ciganyoktol, meg akkor is ha nekik is volt rossz tapasztalatuk ciganyokkal.. ez mind mind nem erdekes.. csak az a fontos h. belerughassanak a masik oldalba.. Mintha nem is ket Magyar taborrol lenne szo.

Sajnos ez egy sajatos magyar gondolkodas, szokas… Es ha magunkba nezunk, belathatjuk, hogy mindannyian tettunk erte h. ez igy legyen. Ki tobbet, ki kevesebbet. Ideje lenne feleszmelni, h. Magyar, Magyarnak ne legyen ellensege. A jelenlegi hatalom elgondolkozhatna egy kicsit a tettein, es meg Karacsony elotte benyujthatna a lemondasat, mert ez a politika amit kepviselnek nem viheto tovabb..