Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vobox

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július. 4-i balesete után az egész szezonban téma lesz Jason Pierre-Paul. Új hír vele kapcsolatban, hogy több kiegészítő műtéten is átesett és ahogyan már értesültetek róla a mutatóujján kívül hüvelykujjának egy részét is elveszítette. A felkészüléssel nem áll le, az…..
A légi támadásokért felelős quarterbackek után most következzenek a running backek. 1. Eagles Ugyan Buffalo-ba küldték LeSean McCoy-t, de a helyére érkezett Dallas-ból DeMarco Murray, így a tavalyi szezon alapján a futójátékkal nem lehet majd gondja a Philadelphiának. Őt Darren…..
Sikerült megszakítani október eleje óta tartó rossz sorozatunkat és csapatunk súlyos verést mért a Tennessee Titans alakulatára. Ellenfelünknek esélye sem volt, 4 negyeden át sikerült uralni az összecsapást és most a második félidőre sem fogyott el a lendület. Az offense…..
Giants Odell Beckham Jr, WR OUTJames Brewer, OT OUTMarkus Kuhn, DT OUTDevon Kennard, LB OUTSteve Weatherford, P QuestionableJon Beason, LB ProbableCullen Jenkins, DT ProbableCharles Brown, OT ProbableJason Pierre-Paul, DE Probable Cardinals Alex Okafor, LB OUTFrostee Rucker, DT OUTAndre…..
Számos kérdés van csapatunk offense-ével kapcsolatban, többen is találgatnak többfélét. Ben McAdoo érkezésével egy kissé másféle felfogású támadó egységet láthatunk idén és vannak akik szerint ez nem fekszik Manningnek. Offensive coordinatorunk nem tartozik ezek…..
A tavalyihoz hasonlóan a 2014-es év is rosszul indult csapatunk számára, hiszen 21 pontos vereséget szenvedtünk a Detroit Lions otthonában. Ellenfelünk már az első negyedben 14 pontos előnyt szerzett, amit később csak kozmetikázni sikerült, amikor pedig felcsillant egy halvány…..
Csapatunk továbbra is keresi Eli Manning cseréjét, irányítónk bokáját pedig műtötték a héten, így kézenfekvő lehet egy újabb QB megszerzése. Először Josh Freeman nevét dobták be, aki valószínűleg kedden érkezik próbajátékra, majd Matt Flynnt is megemlítették. Utóbbi…..
Csapatunk struktúrája alaposan megváltozott, hiszen a korábbi években a klasszis defensive tackle-k mellett 3-4 kiváló defensive endet is sikerült felmutatni. Osi Umenyiora és Chris Canty tavalyi, Justin Tuck és Linval Joseph idei távozásával gyakorlatilag egy kezdő sort vesztettünk…..
Vobox 2014.04.03 17:49:18
Csapatunk egyik tulajdonosa, John Mara arról nyilatkozott, hogy szerinte javult csapatunk minősége. Szó se róla szükség is van a fejlődésre egy 7-9-es szezon után. A FA piacon régen volt már ilyen agresszív a csapat, de szükség lesz egy jó draftra is. Jöjjön a CEO…..
Vobox 2014.03.27 08:00:08
@ET.: 5.kör 174.választás
Jöjjenek azok a pozíciók, melyeknek megerősítése talán a legfontosabb lesz az offseason során. Center Need? Minden bizonnyal. David Baas könnyen a csapaton kívül találhatja magát, Jim Cordle pedig egyedül édeskevés (ráadásul év közben neki is sikerült megsérülnie). Ugyan…..
Csapatunk egyik legjobb formában játszó játékosa, Antrel Rolle arról beszélt, hogy a játékosok hibáztathatóak az idei rossz teljesítményért és felmentette csapatunk vezetőedzőjét, Tom Coughlint. "Coghlin edző nem viheti el a balhét. Ezt nem engedem meg. Az edzők feladata, hogy…..
Érdekes számokat láthatunk az egyes posztoknál, ilyen például a 3 QB és a 4 TE, de hasonló volt szezon elején a 3 S (szerencsére utóbbi bejött). Nem ez volt az egyetlen probléma, a sérült játékosok IR-re kerülésénél is tapasztalhattunk olyan döntéseket, amelyek további…..
Vobox 2013.12.10 14:55:47
Újabb hónap telt el, így jöjjenek november és a Redskins meccs legjobbjai. Player of the month: Jon Beason Tovább nyűgözi a szurkolókat az idény közben Carolinából érkezett linebacker. A Packers ellen láthattunk tőle egy bravúros interceptiont, legutóbb pedig 17 szerelést…..
Vobox 2013.12.05 20:49:38
A szerdai napon a csapat újra megkezdte az edzéseket és a felkészülést vasárnapra, ez alkalomból pedig Tom Coughlint kérdezték. A csapat hangulatáról: "Jól reagáltak a ma reggeli megbeszélésre. A játékosok előre tekintenek és újra játszani akarnak... Jót tesz most a munka. Ne…..
Vobox 2013.11.29 09:06:35
@ET.: Szerintem jól teszik,mivel a ''jól úszók'' nagy része le is sérül. Fizikálisan fel kell nőniük.
Biztos mindenkiben felvetődött a kérdés, hogy mi lehet az oka annak, hogy irányítónk képességéhez képest rendkívül gyengén szerepel idén. Két Super Bowlt is nyert már, melyekből ráadásul alaposan kivette a részét, főleg második győzelmekor, mikor a teljes szezonban ő…..
Vobox 2013.11.28 08:40:17
Jöjjenek azok a szereplők, akik jó teljesítményt nyújtottak és azok akik halványabbak voltak a vártnál. A jók... Andre Brown: ha 21 kísérletből 127 yardot fut a kezdő running backed, akkor valamit jól csinál. Játékosunk kihasználta a támadófal segítségét, amely…..
ARIZONA CARDINALS 12-7 DALLAS COWBOYS CINCINNATI BENGALS 27-19 TENNESSEE TITANS NEW YORK JETS 37-13 JACKSONVILLE JAGUARS HOUSTON TEXANS 24-17 MIAMI DOLPHINS ST. LOUIS RAMS 7-19 GREEN BAY PACKERS SEATTLE SEAHAWKS 40-10 DENVER BRONCOS..
Nem állt meg az élet az edzőtáborban és tovább folytatódott a munka. Chris Snee és Terrell Thomas visszatért a csapatba, igaz utóbbival egyelőre még óvatosan bánik az edzői stáb. Snee játékára ellenben nagy szükségünk van. Alaposan pörgött a védelem, több olyan szerelést…..
Csapatunk elkapója, Victor Cruz aláírta első körös tenderét. Ez azt jelenti, hogy a training campre már visszatérhet a pályára. A csapatnak a mai napon lehetősége lett volna elvennie az első körös tendert és kb. 630 ezer dolláros fizetést adni az elkapónak, ő azonban ezt nem…..