Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orza

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leginkább ismert utótagok - vagyis a közterület neve után, annak jellegére utaló földrajzi köznevek - az út, utca, tér és a köz. Azt tudtad, hogy valójában 41-féle ilyen szócska használható Budapesten?  A fővárosi önkormányzat 1992-ben pontosan meghatározta, hogy mely…..
Gyerekszoba Rajzfilm minimál 2012.03.19 14:12:00
Legóból mindent lehet. Elvileg. Majdhogynem gyakorlatilag is. Főleg ha megvan az a bizonyos hozzáadott érték. A Jung vom Matt hírügynökségnél megmutatták hogy minimálban is lehet maximumot nyújtani, főleg ha kultikus rajzfilmekhez nyúlnak a kis kockák népszerűsítése okán. Nem…..
orza 2012.03.21 19:29:49
@vkorsi: Lucky Luke és a Daltonok
A képen látható antik, tölgyfából készült, félkaros iskolai szék valószínűleg  jó néhány ceruzarágós,  tintacsepegtetős, nádpálcával fegyelmezős délelőttöt végigasszisztálhatott fénykorában. Tucatnyi társával várhatta a nebulókat évtizedeken át, mára…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Gyerekszoba Szobában szoba 2010.08.10 17:26:00
Ha egyszer kicsi a lakás és nem tudunk nagyobba költözni a baba érkezéséig, akkor bizony probléma lehet, hogy hogyan alakítsunk ki az új jövevénynek egy külön kis zugot. Egy barátnőméknél ezt nemes egyszerűséggel elfüggönyözéssel oldották meg az egyszobás lakásban.Azért…..
Ennél kisebb egereket még nem láttunk. További miniegér fotókat e.beus indafotós oldalán láthat! ..
orza 2010.07.20 19:05:24
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 35. 2010.05.03 10:20:00
Olyan levelet kaptunk, hogy szemünk-szánk kettéállt, állunk a padlón landolt, és különben is borulunk a földre ennyi kreativitás, elszántság és kézügyesség láttán. Edina levelében ugyanis egy otthon épített jármű szerepel, de a többit inkább olvassátok az ő…..
Nekem a kiskádakkal mindig az volt a bajom, hogy böszme mérete miatt nem túlságosan mobilis, ellenben csak pár hónapig használható, aztán kinövi a gyerek. Ráadásul a miénk elég régi is volt - még engem fürdettek benne -, csúszkált, mint a veszett fene, de ez már tényleg utolsó…..
The Room 2009.12.15 06:59:00
Valaki nem tud szlovákul közületek?Megnéztem ezt a verses könyvet, szövegek vannak benne kézzel írva! A Google Translate nem elég egyértelmű!Az a címe, hogy Radosti zivota. A könyv végén egy monogramm van, F.GValami ötlet????..
The Room 2009.12.12 18:32:00
Gyerekek, probléma van! :((A 201 végződésű IP tudjátok hova megy?Nem a könyvtárba. Nem az egyetemi épületekbe. De még csak nem is a könyvtárba. A tetőn van egy Access Point+bridge, na oda! Pár hónapja építették ki a rendszert, azért hogy hotspotként működjön, de egy ideje le…..
Az Emmy Awards-on a számomra legfurcsább estélyit Victoria Rowell öltötte magára.Régen túl vagyunk már az elnök-választáson. Elhiszem, hogy kedveli és hisz Obamában (még mindig), de ettől függetlenül nincs erre semmi szükség. Itt pedig különösen nincs. ..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 15. 2009.08.12 17:51:00
Csupán egy hét telt el pelenkázószütyős-neszesszeres posztunk óta, és egyik - rendszeresen kreatív, lassan saját tag-et érdemlő - Olvasónk hirtelen felindulásból máris alkotott tulajdon kacsójával hasonló – ha nem jobb – szütyőt. Így ír róla:„……..
Gyerekszoba Mint az igazi 2009.07.27 18:04:00
A Camden Rose-nél leltem a minap ezeket a gyönyörűségeket. Nem ismerek olyan ifjú hölgyet, aki visszautasítana egy ilyen nagylányos játékkonyhát, ideértve a saját lányaimat is - mi tagadás, én is beleszerettem. A hűtő és a tűzhely tömör cseresznyefából készült, dió és…..
„Hosszú idő után először ünnepeltük méltó módon a nemzeti ünnepet. Rendezzünk itthon is szégyennapot, el kellene tüntetni az összes politikai szemetet” – Vágási Forradalmár Jutka Jubilálunk, kérem, jubilálunk, az 50. fejezetnél járunk. Az ünneplésre…..
orza 2009.07.02 11:43:42
@SunnySmile: Ja, szóköz van a fogsorában. :) Jaj, de gonosz vagyok ma.
orza 2009.07.02 11:44:21
@SunnySmile: Ja, szóköz van a fogsorában. :) Jaj, de gonosz vagyok ma.
Voltam ma szemészeten, orvosom neve: Szöllősi doktornő. Hangosan röhögtem... ennyit a véletlenekről. Az eddig leggyengébb részen vagyunk túl, ez most kritikán aluli volt. Annyira komolyak voltunk, hogy az már ténylegesen fájt, viszont ez nagyon nem volt nevetséges sem. Nem aggódom,…..
Mielőtt a trollok, rokonaik és barátaik a torkomnak esnek, hogy nincsenek is évadjai a Szomszédoknak, évadzárói meg különösen nem, megnyugtatásul közölném velük, hogy nálunk praktikus és egyéb okokból vannak. Pont. A miért kérdésre a választ a korábbi hogyvoltok…..
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..
hogyvolt Szomszédok 1x04 2009.04.16 18:00:00
Previously on Szomszédok: az első kettőhöz képest elég feszült harmadik részben Takit munkahelyi alkoholizálással vádolták, holott csak fedezett egy kollégájának; Jutka betegnek tűnt, ámde kiderült, hogy a TPL (tipegő pici lábak) program járt sikerrel, azaz terhes lett; Feri…..