Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maci2

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, 2009 a visszahívások éve: a Ducati, a Honda, a BMW, a Can-Am és a Harley-Davidson után a Royal Enfield is a műhelyekbe várja motorjainak tulajdonosait. Nincs szó több ezres számról, mindössze 196 gépet érint a váltóhiba, amely szélsőséges esetben a hátsó kerék…..
Belsőség 600, érted? Nem 601! 2009.04.03 17:23:00
A feleségem megint írt valamit, inkább nem szólok. Olvassák szeretettel, ami jön. „Ajjaj, a 120-as Skodánkat vizsgáztatni kellene” jöttem rá hirtelen egy tavaszi délutánon. Az apám szerető közelségében töltött idő alatt gondos kezek tartották karban, alvázvédték,…..
Maci2 2009.04.06 11:36:49
Köszönjük a cikket, igazán remek volt!
Édesapámnak egy 601S-e volt. 1989-es évjárat, vadi újan vették anno ék kb 14 évig hajtotta. Apu orvos vidéken, a Trabant strapa autó volt! Ha télen -20 fokban kellett beteghez menni, nem volt mese, ahogy röffent a Trabi, már sebességben volt! A nálunk töltött évek minden egyes napját csillag garázsban töltötte. Amikor megvette, azt mondták neki, hogy ez az autó maximum 90ezer km-t megy el és vége! Végül is 105-öt ment egész pontosan. Világosan emlékszem, péntek volt, mikor a Trabiból éppen hazafelé jövet elment az erő (nagyon hirtelen). Természetesen minket még haza hozott és át tudott pöfögni az autószerelőhöz az előre besjpájzolt vadonás új motorikus alkatrészekkel. Vasárnap délután már mentünk is érte! Az új motorral még 110ezer km ment bele. Persze addigra az alváz már rommá rohadt és egy fixen behegesztett Golf ülés volt a sofőr ülés. Ezen kívül nem járt az autó szerelőnél, pedig az Apu által belepakolt ~210 km minden egyes métere strapa volt! Házról házra járt vele, kb 50x annyit volt beindítva-leállítva az autó, mint normál esetben ilyenkor és a km-ek nagy részét 1-esben, 2-esben tette meg... A Trabantból 2003 táján Suzuki Swift lett. Nem akarom isteníteni, sokan utálják. Nem tudom, a mienkben 190ezer minősített km van, de beteg még nem volt. Nemrég volt szerencsém ismét vezetni egy 601-est. Könnybe lábadt a szemem mikor megéreztem az illatát! Én Trabantban voltam gyerek és Trabantot vezettem életemben először, Apu ölében...