Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dömdöm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert sörünk az nincs. De lehetne más.  Mint minden tehetősebb – vagy magát annak mutató – magyarországi település, úgy Debrecen város önkormányzata is ajándékcsomaggal szokta ilyentájt meglepni a vezetése számára valamilyen okból fontos, mondhatnánk: VIP…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
dömdöm 2008.12.17 09:49:53
Elég korrekt írás. Sajnos a Budapesti értelmiség, és főleg annak liberálisnak mondott része, egyszerűen nem vesz tudomást szélesebb értelemben a helyről ahol él, így megoldás, meg szolidaritás helyett csak ellenségeket lát. Szerintem helyes a megközelítés mert az állam felelőtlen, és valós igény és félelem hozza létre a gárdát is. Aki nemzeti szocializmust emleget az olvasson már utána, hogy mi az! De ne a kedvenc újság kedvenc újságírójától, aki nyilván nem elfogult egyáltalán, hanem történelem könyvekben. A fasisztázás néha tűnhet úgy,hogy jobban megállhat, de kifejtve sosincs, ez így kicsit olyan mint, hogy félnek tőlük, mert csak. Igaz nem követtek el semmit, de azért benne van veszély. Mint a buszban, ha elé lépek. Egyébként szerintem véleményt alkotni igazán akkor lehet, ha megnézem a mögötte álló párt programját, illetve ha a párt már legalább parlamenti párt és lehet látni, hogyan képviseli a választóit. Addig minden ilyen dolog, ha kívülről sütik rá egy pártra, inkább megbélyegzés, igazi érvek nélkül.
Akik keményen bírálják és véleményt alkotnak a gárdáról és leírják a tagok gondolkozásmódját vágyait, azok honnan tudják ezt? Beszéltek eggyel is bármikor? A működésüknek utánanéztek, minden forrásból. Persze elhallgatták de árvíz idején elég szorgalmasan rakták a zsákokat, csak hát ez nem jön le a médiában.
Egyébként már a kiindulási alap is érdekes, ahogy a pesti értelmiség kezeli a kisebbségi problémát. Mert néha úgy tűnik vannak akik már szabadságharcnak állítják ezt be, de az egyszerű történelmi tényt még kiindulási alapnak sem vetik fel, tudniillik, hogy a cigányságot nem akarata ellenére, láncon dolgozni hozták ide, hanem szabad akaratából jött. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha valaki közösségben fogalmazza meg magát amíg tetszik az uralkodó politikának addig semmi gond, úgy gondolkodik magáról ahogy akar, legyen bármilyen hülyeség vagy hamisság amit képvisel, ha meg nem tetszik akkor náci de legalábbis fasiszta.
A végén az alkotmányból: "A Magyar Köztársaságban a pártok az Alkotmány és az alkotmányos jogszabályok tiszteletben tartása mellett szabadon alakulhatnak és szabadon tevékenykednek."
Mennyi parlamenti pártot is lehetne e szerint a semmitmondó jogszabály szerint betiltani, ha egy bíró úgy gondolja elviekben?